Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kimsenin yeri garanti değil” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar il
“Kimsenin yeri garanti değil”

AK Parti Afyonkarahisar il eski Başkanı ve milletvekili aday adayı İbrahim Yurdunuseven gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
AK Parti teşkilatlarının seçime en hazırlıklı teşkilatlar olduğu söylemini bir kez daha tekrarlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Yurdunuseven, “Teşkilatlarımızın şahsımıza gösterdiği ilgiden son derece mutluyuz. Hepsi bizim birlikte görev yaptığımız, zor günleri beraber geçirdiğimiz arkadaşlarımız. Bu nedenle onların bize karşı olan tutum ve davranışlarından son derece memnunuz” dedi. AK Parti’nin Afyonkarahisar’da 6 milletvekilinin 6’sını da alacağı iddiasını da yineleyen Yurdunuseven, “Bizim teşkilatlarımız son seçimin ertesi gününden itibaren yeni seçime hazırlanır bir konumdaydı zaten. Bugün için 42 aday adayımız var Afyonkarahisar’dan. Türkiye genelinde aday adayı sayısı 7000’e yakın. Listelerde kimsenin yeri garanti değil. Biz bunun bilincindeyiz. Ülke genelinde il başkanlığı görevinden ayrılan 16 aday adayımız, belediye başkanlığından ayrılıp aday adayı olan 4-5 aday adayımız var. Bu adaylarımız gibi biz de Genel Merkezimizin onayını alarak aday adaylığı sürecini başlattık. Ama bu demek değil ki, garanti alarak aday olduk. Tüm aday adayları aynı şartlar altında seçim sürecine giriyor” dedi.
Milletvekili olması halinde hem vatandaşlarla, hem de partilileriyle ilişkilerinin bugünkü gibi seyredeceğinin garantisini veren Yurdunuseven, “Bizi teşkilatlarımız da, halkımız da tanıyor. Yani 40 yıllık kani, olur mu yahni diye bir tabir vardır ya. Ya da can çıkar huy çıkmaz diye. Biz değişmeyiz, değişemeyiz. Telefonlarımız da değişmez, arayana da mutlaka cevap veririz. İnsanlarımızla her hülükarda hemhal oluruz” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti