Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırlıoğlu’ndan yeni yoğun bakım ünitesi

Afyonkarahisar vergi rekortmenliği ünvanını

Afyonkarahisar vergi rekortmenliği ünvanını yıllardır koruyan hayırsever işadamı Süleyman Kırlıoğlu Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin 11’inci yoğun bakım ünitesinin kurulmasını sağladı

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da Kovid-19 vakalarında görülen artış, sağlık sistemindeki yükü de artırıyor.
HAYIRSEVERLERİN KATKILARI SÜRÜYOR
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz ilimizdeki yoğun bakım ünitesi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu kapsamda hayırsever vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olan İl Sağlık Müdür Serhat Korkmaz ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, geçtiğimiz günlerde hayırsever işadamlarından Süleyman Kırlıoğlu’nu ziyaret ederek yoğun bakım ünitelerine katkıda bulunmasını talep ettiler.
REKORTMEN KIRLIOĞLU’NDAN YENİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
Uzun yıllardır Afyonkarahisar’ın vergi rekortmenliği ünvanını da üzerinde bulunduran işadamı Süleyman Kırlıoğlu, sağlık camiasının bu talebini karşılıksız bırakmadı.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan 11’inci yoğun bakım ünitesinin kurulumunu sağlayan Süleyman Kırlıoğlu edinilen bilgiye göre yaklaşık 100 bin TL’lik masrafla yoğun bakım kapasitesinin 9 kişi daha artırılmasını sağladı.
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran yapılan bağışlarla ilgili olarak açıklama yetkilerinin bulunmadığını belirtirken, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve sağlık camiasına katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ettiklerini bildirdi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti