Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kızılay denilince aklımıza kan gelir, yardım gelir”

Vali Mustafa Tutulmaz, Kızılay

Vali Mustafa Tutulmaz, Kızılay Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte kan verdi. Vali Tutulmaz, “Kızılay denilince aklımıza kan gelir, yardım gelir” dedi

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Şube Başkanlığınca düzenlenen kan verme etkinliğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz kendisi de kan vererek herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti.
Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin kamuoyuna anlatıldığı Kızılay Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığınca Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kan verme etkinliğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz burada konuşlandırılan kan verme aracında kan verdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
“KAN BAĞIŞI İYİLİK YAPMANIN EN KOLAY YOLU”
Kan bağışının önemine değinen ve bu konuda herkesi duyarlı davranmaya davet eden Vali Tutulmaz, “Kızılay denilince aklımıza kan gelir, yardım gelir. Bugün Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamasında 81 ilde kan bağışı kampanyaları ile farkındalık oluşturulmaya çalışıyor. Bizlerde kan bağışında bulunduk. Herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Herkes iyilik yapabilir. İyilik yapmanın en kolay yolu da kan bağışında bulunarak zor durumda olanlara yardımcı olmakla olur. Herkesi bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyoruz.” dedi.
Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulundukları etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş kan vererek bu anlamlı kampanyaya destekte bulundular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti