Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay gönüllü hizmeti aralıksız sürdürüyor

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, Sosyal Destek Grubu ile birlikte 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yanı sıra sokak hayvanlarının da unutulmadığını söyledi

 

Türk Kızılayı Şube Başkanı Fatih Okyar, 258 şube 174 temsilcilik ve yaklaşık 30 bin personel ve gönüllüyle 81 ilde yardım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Kızılay’ın 65 yaş üzeri vatandaşların dualarını almaya devam ettiğini belirten Okyar, “Türk Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Valiliğimizce oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın temel ihtiyaç malzemelerini temin ederek kendilerine ulaştırmayı sürdürüyor. Ayrıca yaşlılarımızın siparişleri alınarak alışverişleri yapılıyor. Kızılay gönüllülerimiz ve şube personelimizce de hergün ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda paketi yardımı yapılarak kapılarına teslim ediliyor. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Kızılay olarak Erenler bölgesinde sessiz dostlarımızın sesi olduk. Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında desteklerimiz devam ederken sokak hayvanlarını da unutmadık. Okulların tatil olmasıyla birlikte Erenler bölgesindeki sokak hayvanları aç kalmıştı. AFSÜ Genç Kızılay olarak sokak hayvanlarına hem mama kabı yaptık hem de mama kaplarını doldurduk.” dedi.