Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay’da nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi’nin
Kızılay’da nöbet değişimi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi’nin olağan seçimli genel kurul toplantısı 9 Şubat Cumartesi günü SMMMO Salonu’nda gerçekleştirilecek.
GENEL KURUL
 ÜÇ YILDA BİR YAPILIYOR
Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Danıştekin, genel kurul toplantılarının 3 yılda bir yapıldığını söyledi. Tüzük gereği üç dönemden fazla üst üste görev yapılamadığını ifade eden Danıştekin, “Biz yönetim kurulu üyeleri olarak görev süremizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. 9 Şubat Cumartesi günü genel kurul toplantımızı yaparak görevi yeni yönetim kuruluna devir edeceğiz. 9 yıllık görev süremizde Afyonkarahisar Kızılay Şubesi olarak normal Kızılaycılık faaliyetlerimizi sürdürdük. Bunları ana başlıklar halinde özetlemek gerekirse; Şubemize kayıtlı 250 ihtiyaç sahibi aileye 3 defa gıda yardımı yaptık. İhtiyaç sahibi yaklaşık 60 üniversite öğrencimize burs verdik. Bilindiği üzere geleneksel sünnet şölenimizi her yıl yapıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet yaptırıyoruz.” dedi.
“YENİ YÖNETİM GÖREV ALACAK”
Türk Kızılay’ı Şubesi olarak Ramazan ayında alışveriş merkezlerinde stant açarak ayni ve nakdi bağış topladıklarını belirten Danıştekin, “Toplanan ayni ve nakdi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Yakın zamanda Emirdağ ilçemizdeki sel felaketi sonrasında Yaylabağı ve Ayazini’ndeki sel felaketlerinde gıda yardımında bulunduk. Çevre illerde meydana gelen depremlerden zarar gören kişilere ve ailelere yardımlarımız oldu. Bu yardımlar çadır, beslenme şeklinde gerçekleşiyor. Eğitim çalışmalarımız kapsamında seminerler ve konferanslarımız devam ediyor.” diye konuştu.
Yeni yönetim kurulu üyeliklerinin bilgileri dışında oluşturulduğunu söyleyen Danıştekin, “Yeni yönetim kurulu üyeleri bilgimiz dışında oluşturuldu. Yeni üye olacak kişileri tam tanımamakla beraber yeni bir liste hazırlandı. Tüzüğümüz gereği üç dönem üst üste görev yaptığımız için biz göreve talip olamıyoruz, başka arkadaşlar görev alacaklar.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi