Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılcık Şerbeti Azra Kimdir?

Türkiye’nin sevilerek takip edilen fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Azra karakterini canlandıran Sema Öztürk’ün kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Sema Öztürk kimdir ve nerelidir?

Türkiye’nin sevilerek takip edilen

Birçok projede canlandırmış olduğu karakterler ile binlerce kişinin hayranlığını kazanan Sema Öztürk, şuanda Kızılcık Şerbeti’ adlı dizide hayat verdiği “Azra” karakteri ile gündemde sık sık yer alıyor.  Ünlü oyuncu Sema Öztürk’ün  özel hayatı birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Sema Öztürk kimdir? Sizler için araştırdık.

Kızılcık Şerbeti Azra Kimdir?

1977 yılında İstanbul’da doğan Sema Öztürk, eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olarak tamamlayıp daha sonra Medya sektöründe adım atan Sema Öztürk başarılar elde edip Kral TV’ ile VJ’lik ve sunuculuk da yapmıştır. Birçok programda yer alan Sema Öztürk izleyicilerin karşısına “Şaka Gibi”, “Ekopazar”, “Yabancı Gelin”, “Bugün Ne Giysem (Final)”, “Dokun Bana”, “Formula 1”, “2 Oda 1 Salon” programlarıyla ekran başına çıkmıştır. Birçok dizide ve sinema da rol alan Sema Öztürk önemli görevler üstlenmiştir. Başrol olarak rol aldığı “Deli Dumrul” ve “Avrupalı” sinema filmlerinde sergilediği performansla izleyici kitlesinin dikkatlerini çekmiştir. ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ adlı dizide Jülide karakterini canlandıran Sema Öztürk en son olarak ATV ekranlarında yayımlanan ‘’ Eşkıya Dünyaya Hükümdar’’ adlı dizide rol almıştır.