Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koç Kabaran hakemlerden dert yandı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Koç Kabaran hakemlerden dert yandı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi evinde ağırladığı Bandırma Kırmızı’ya 79-82 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın açıklamasında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, hakemlerden dert yandı. Çoğu hakemin TBL’nin kalitesinin altında kaldığına dikkat çeken Kabaran, bu sıkıntıya bir an önce çözüm bulunması gerektiğine dikkat çekti.   
Bandırma Kırmızı’yı takdir ettiğini belirten Koç Kabaran, “Tuğberk de söyledi zaten, bizim arkadaşlar yeterince konsantre olamamışlar. Çok ayıp ediyorlar oyuncu arkadaşlar ben onların arkasında durmayacağım artık. Çok ayıp ettiler hiç yakışmadı onlara. İkincisi, Bandırma Kırmızı takdir ettiğim bir takım, takdir ettiğim bir koç bütün hafta boyunca oyuncularıma anlattım zaten onları tebrik ediyorum” dedi.  
“BU HAKEMLERLE OLMUYOR”
Daha önce bu kadar ciddi şekilde hakemleri eleştirmeyen Koç Kabaran, “Federasyon hakemlerini hiç konuşmuyordum. Herkes biliyor artık konuşacağım, maalesef burada bu ligi hak etmeyen çok hakem var. Gerçi hepsi için demiyorum, içlerinde çok iyi insanlar var. Fakat maçın kontrolünü kaybeden, maçın önüne geçen çok hakemler var burada. Hep söylüyoruz, Recep ağabeyde söylüyor bu ligin bir sertliği vardır. Birçok şey de mevcuttur, TBL’de açıklayacağım diyor, bu tür kelimeler lafta olmaya başladı olmayacak da zaten. Hiç yakışmadı onlara TBL’nin kalitesi günden güne artıyor. Artık hakemlerin bazıları çok sığ kalıyor, oyuncu kolunu takıyor, faul çaldırtıyor saçma saçma şeyler oluyor. Bugün de her şeye aldanıyorlar, benim oyuncularım agresiflik yapmıyor diye faul çalınıyor. Karşı takım beş kişi bizi dövüyor, onlar göremiyor diye faul çalınıyor, bu böyle olmaz maçı göremiyorlar, maçı hissedemiyorlar. Federasyon yurt dışından bir yerden hakem getirsin en azından buraya ya da A Klasman hakemleri buraya versinler. Bu iş böyle yürümeyecek artık. Biz ne zaman Recep ağabeye desek tamam Mehmetçiğim, olur Mehmetçiğim bizi hep böyle geçiştiriyor. Bir şey olduğu da yok. Ben gerekeni yapacağım, gerekeni konuşacağım. Recep ağabey ile konuştuğumuz zaman hiçbir şey olmuyor. Olmayacak da görüyoruz bunu ve işin kötü tarafı ise, insan seviyesini bilir bende haddimi bileyim der. Haddini de bilmeyenler var bugün ki maçta olduğu gibi haddini de aşıyor bu sefer işler işin içinden çıkılmayacak hale geliyor. Biz bugün iyi mi oynadık ya da kötü mü oynadık diye sorulabilir. Ancak kazanabilirdik. İzlesinler maçı görsünler hiç düzelmeyecek. Buraya A Klasman hakemler gelecek o zaman düzelecek. Çünkü bunun başka boyutları var Recep ağabey düşünmüyor, bunun bir de yönetim boyutu var. Hakemlerle uğraşacağız diye işimizden mi olacağız biz burada geçen sefer de söyledim, yönetime biz bunları anlatamıyoruz. Hakem kötü olduğu zaman gelsin yönetime anlatsın bunlara da el atsın o zaman Federasyon. Daha önce bir çok antrenör söyledi ben de söylüyorum; bu hakemlerle bu ligin gitme ihtimali yok. Bu durum Play-Off’larda da devam ederse ben düşünemiyorum maalesef olmuyor inşallah buna bir çözüm bulunur. Bu noktaya geldik ben bu zamana kadar hiç konuşmadım. Fakat maalesef artık konuşacağım bir tane Bursa maçı, orada da her şey ortada herkes gördü, Bursa maçında neler olduğunu arkasından bu maç. Daha bir sürü maçımız var bunun gibi hep susuyoruz, hep üstümüze geliyorlar, açıklayabilecek bir şey bulamıyorum artık. Şimdi hakemin üstüne yürüdük diye ceza alırız, hakem aleyhinde konuştuk diye ceza alırız, bu yapının içerisinde olmak mümkün değil artık” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

 

“Bize yakışmayan bir mağlubiyet aldık”

 

Bandırma Kırmızı karşısında kendilerine yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirten afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Tuğberk Gedikli, taraftardan özür diledi

 

Bandırma Kırmızı karşısında kendilerine yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Tuğberk Gedikli, taraftardan özür diledi. Gedikli, “Öncelikle rakip takımı tebrik ederim çok genç oyunculardan kurulu. Sürekli bu tür sürpriz galibiyetler alabiliyorlar. Bize 1 hafta boyunca koçumuz Bandırma’nın çok tehlikeli bir takım olduğunu söylemişti. Biz yeterince konsantrasyon sağlayamadık bu mücadelede onları tebrik ediyorum. Kötü oldu, bize gerçekten hiç yakışmayan bir mağlubiyet aldık kendi evimizde. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz” dedi.

 

“Herkesi yenebilecek kapasitedeyiz”

 

Afyon Belediyespor’u deplasmanda 79-82 mağlup eden Bandırma Kırmızı Koçu Ahmet Gürgen herkesi yenebilecek güçte olduklarını aktardı

Herkesi yenebilecek bir kapasiteye sahip olduklarına dikkat çeken Bandırma Kırmızı Koçu Ahmet Gürgen, “İlk olarak atmosferi yüksek bir maç oldu. Oyuncuların yaşları genç olmasına rağmen soğuk kanlılıklarını korudular ve sahadaki kargaşa esnasında pozisyonlarını bozmadılar. Ondan sonra zamanlama işini çok iyi ayarladılar. Böyle zor bir deplasmandan galibiyet almamız bizim çok büyük bir avantaj, çünkü biz hala geçen hafta son saniyede Telekom’a kaybetsek de halen Play-Off’ları kovalıyoruz. Herkesi yenebilecek kapasitede olduğumuzu bilerek herkesi zorluyoruz. Herkesi yenmeye çalışıyoruz, bundan sonraki hedefimiz de tekrar Play-Off olacak. Bu hedefimizden şaşmadık biliyorsunuz, Çarşamba günü Türkiye Kupası başlayacak tabii ki bizim için büyük bir moral oldu. Afyon’a bundan sonra hem Türkiye Kupası’nda hem de ligde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
“AFYON’DAN EKSTRA
GALİBİYET ALDIK”
Afyon Belediye karşısında çok ekstra bir galibiyet aldıklarını kaydeden Bandırma Kırmızı’nın genç oyuncularından Erkan Yılmaz, “Afyon bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi, bizler de geçtiğimiz hafta Türk Telekom deplasmanında son saniye basketi ile istemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu açığımızı kapatmamız lazımdı ve burada çok ekstra bir galibiyet aldık. Afyon’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti