Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koca: “Kel” değil “Gel Muharrem” dedim

Koca: “Kel” değil “Gel Muharrem” dedim
Koca: “Kel” değil “Gel Muharrem” dedim

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, partisinin bayramlaşma programında yaptığı konuşmada hakaret ve yakıştırmada bulunmadığının altını çizdi.
YALAN, İFTİRA, DEDİKODU YAPMAMALI
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun hitabı ile “Gel bakalım Muharrem” dediğini, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e ait ifade olan “Abidik-gubidik Meral hanım” dediğini söyleyen Koca, “Elbette siyasi çalışmalarda siyasi partiler karşılıklı olarak argümanlarını şık ve etik olan neyse bunu kullanıyorlar. Yalan, iftira, dedikodu olmaksızın. Biz de bu konuda yaptıklarımızı, yapıyor olduklarımızı ve yapacaklarımızı muhakkak anlatacağız. İşin içine yalan, iftira, dedikodu girmeden yapmak lazım. Bazı siyasi partiler maalesef bunlara çok başvuruyorlar. Bir program arasında bile yanlışlıklarını düzeltebiliyorlar. Temel Karamollaoğlu sihaların yurt dışından geldiğini, montaj olduğunu iddia etti. Reklam arasında bunu düzeltmek zorunda kaldı.” dedi.
“KEL DEĞİL, GEL DEDİM,
YANLIŞ ANLAŞILMIŞ”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gel bakalım Muharrem” diyerek Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi çağırdığını hatırlatan Koca, “ABD’ye FETÖ ile ilgili gönderilen belgeler konusunda Kemal Kılıçdaroğlu bunu yalanladı. Yalan üzerine kurulan siyaset anlayışını ben benimsemiyorum. Halkın önüne çıktıklarında bunu nasıl izah edecekler anlamıyorum. Geçen bayram konuşmamda da Sayın Muharrem İnce’ye ‘Gel bakalım Muharrem’ diye hitap ettim. Bu ismi de ben koymadım. Hiç kimse alınmasın. Bunu Sayın Kılıçdaroğlu kendi Genel Başkanı söyledi. Ben de bir siyasi mizah olarak Kılıçdaroğlu’nun Muharrem beye söylediği hitabı bayramda yaptığım konuşmada söyledim. Bazı gazetelerde ve dolayısıyla siyasi partilerde bu ifade ‘gel’ yerine ‘kel’ diye yanlış anlaşılmış. Yoksa bizler insanların saç biçimleri ya da fiziksel görüntüleriyle ilgilenmez, gerekiyorsa biz o konuda insanlardan özürde dileriz. Ama ben orada yanlış anlayanlara şunu söylüyorum; Ben orada ‘Gel bakalım’ ifadesini kullandım” diye konuştu.
“ABİDİK GUBİDİK MERAL
 HANIMIN İFADESİ”
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e de “Abidik gubidik Meral hanım” dediğini belirten Koca şöyle konuştu: “Abidik, gubidik ifadesini Meral hanım bizzat kendisi söyledi yine ben söylemedim. Kesinlikle benim yakıştırmam değil. Hem Muharrem Bey için hem de Meral Hanım için. Söylediğim o mizahi yaklaşım kendilerine yakıştırdıkları ifadelerdir. Bu ifadelerin patenti bizde değil. Meral Hanım, ‘Ben abidik gubidik işlerle uğraşmayacağım’ dedi. Ama baktık ki yapılan her şey abidik-gubidik. 15 Milletvekilini partisine alıp tekrar CHP’ye göndermesi, eski Güneş Motel hadiselerini tekrar gün yüzüne çıkar. Bu yakışmadı. Ben de bu nedenle abidik-gubidik Meral Hanım diye hitap ettim.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

“Cumhur İttifakı devam eder”

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, sorumluluk alanı olan Akdeniz bölgesindeki tüm illerde “yaparsa AK Parti yapar” fikrinin hakim olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı seçim sonrası da sürer” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca beraberinde Şükrü Tunçbilek, Mustafa Özer, Eren Alan’la birlikte Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve çalışanlarını ziyaret etti.
VATANDAŞIN GÖRÜŞÜ ORTAK
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, 25 Haziran itibariyle de hepimizin olan Türkiye ve Afyonkarahisar’da yaşanacağını vurguladı. Seçim sürecinde önemli olan unsurun yapılanları ve yapacakları anlatmak olduğuna temas eden Koca şöyle konuştu:
“Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak Akdeniz’den sorumluyum. Akdeniz’in 9 vilayeti bende. Bunların 6’sı büyükşehirdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gitmeden önce ben gideceği yere gidip oralarda belirli çalışmalar yapıyorum. Ama Afyonkarahisar’daki çalışmalarımıza da ara vermiyoruz. Seçim öncesi de kongrelerimiz vardı. Oralarda teneffüs edilen hava şu; Türkiye’de biz AK Parti ile birlikte bir rahatlığı, gelişmişliği, müreffeh bir gelişimi gördük. Bu istikrarın devam etmesi lazımdır. İşadamı, ticaretle uğraşanı, siyasetçisi her kesimden insanımız bunu söylüyor. Neden çünkü milletimizde ki kanaat; Yaparsa AK Parti yapar.”
İTTİFAK SEÇİM SONRASI DA SÜRECEK
Türkiye’nin dünyanın en gelişmiş 17’nci ülkesi olduğunu, ama bunun yeterli olmadığını anlatan Koca şu ifadeleri kullandı: “İlk 20’deyiz ama biz bundan memnun değiliz. İnşallah 2023’de hedefimiz ilk ona girmektir. Arka arkaya yaşanan olaylar Türkiye’nin gelişmişliğinin önüne geçebilmek için birer çelmeydi. Bazı zamanlar geldi biz şeytan kovalamaktan salâvatı unuttuk. Bize bunu yaşattılar. Bunu Türkiye’deki siyasi parti ve onun işbirlikçileri yaşattı. Başaramadılar çünkü milletimiz arkamızdaydı. Bunların desise ve hileleri devam edecek. Biz millet ve AK Parti olarak uyanık olacağız. İnşallah bunların hakkından tek tek yine geleceğiz.” Ahmet Koca, Türkiye’nin menfaati için vücut bulan cumhur ittifakının ülkenin bekası için millet aklı ile hareket edildiğini bu durumun seçim öncesi gibi seçim sonrası da devam edeceğini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi