Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocacan: 104 amiralin bildirisinde Millet İttifakı kıvırdı

MHP İl Başkanı Mehmet

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Büyük Zaferin 100. yılında TEKNOFEST 2022’nin Afyonkarahisar’da yapılması konusunda MHP olarak gereken desteği
vereceklerini açıkladı. Muhalefeti de eleştiren Kocacan, 104 amiralin yayımladığı bildiriye karşı Millet İttifakının kıvırdığını açıkladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in ilin tanıtımı konusunda özverili bir çalışma içerisinde olduğunu kaydetti.
MHP’DEN
TEKNOFEST’E DESTEK
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Büyük Zaferin 100. yılında TEKNOFEST 2022’nin Afyonkarahisar’da yapılması konusunda MHP olarak gereken desteği vereceklerini ifade ederek, “Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, özellikle ilimizin tanıtımı konusunda önemli çalışmalara imza atıyor. Sayın Valimiz ilimizde göreve başladığı günden itibaren her alanda yaptığı çalışmalar takdirle karşılanıyor. Afyonkarahisar’ın var olan turizm potansiyelini daha da artırmak için yoğun bir çalışma temposu içindedir. Bunların başında da Ayazini Kültür Köyü, Emre Gölü, yöresel ürünlerin tanıtımı gibi turizmi odaklı çalışmalara ağırlık vermektedir. Son olarak ise TEKNOFEST 2022’nin Afyonkarahisar’da yapılması konusunda ilimizi harekete geçirmesi oldu. Zaferin 100. yılını kutlayacağımız yılda TEKNOFEST 2022’nin ilimizde yapılması konusunda MHP olarak gereken desteği vereceğiz.” dedi.
“MİLLET İTTİFAKI KIVIRDI”
104 emekli amiralin bildirisine ilk tepkiyi partisinin Lideri Devlet Bahçeli’nin verdiğini kaydeden Kocacan şunları söyledi: “CHP ve İP kaos ve kargaşadan nemalanıyor. Bu hafta Türkiye gündemine kendini bilmez 104 amiralin hazırladığı gece yarısı bildirisi ile karşı karşıya kaldık. Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, 104 amiralin bildirisine ilk dakikadan itibaren dik ve kararlı bir duruş ortaya koymuş ve meydanın boş olmadığını göstermiştir. Millet İttifakının ise, ilk dakikadan itibaren kıvırdığını ve hatta bildiricilere destek verdiğini hayretle izledik. Net ve kesin bir tavır konulamadığı gibi, üzerini örtme gayreti öne çıkmıştır. Kaldı ki, bildiricilerin bir numarası emekli Amiral Ergun Mengi, İP’in Uluslararası Siyasi Kuruluşlar ve Jeo Stratejik Analizlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı’dır. Yine bildiriye ilk destek açıklaması da İP’in milletvekillerinden gelmiştir. CHP ise 104 amirale sahip çıkmıştır. Böyle askerlere de elbette CHP ve yancıları sahip çıkacaktır. İmza atanların CHP’li, İP’li olması da bunun delilidir. CHP geçmişte olduğu gibi şimdide kaos ve kargaşadan faydalanarak nemalanma içerisinde olduğu aşikardır. Buna destek veren siyasi partiler sanki Türkiye’de hiç yaşamamış gibi davranıyorlar. Türkiye de hiç muhtıra verilmemiş, ihtilal yaşanmamış ve devlet büyüklerine hiç zarar gelmemiş gibi davranmaları hiç de akılca bir durum değil.”
“ALAYI ORTAYA ÇIKARILIP TEŞHİR EDİLMELİ”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’de darbeler sayfasının kapandığını söylediğini aktaran Kocacan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin de grup toplantısında dediği gibi, ‘Hiç kimse sinir uçlarımızla oynamasın. Darbeler sayfası kapanmıştır.’ Liderimizin de ifade ettiği üzere; Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi hiçbir alçak tahrik edemeyecek, karanlık bir tünele çekemeyecektir. İbreti âlem için, 104 emekli amiralin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları ellerinden alınmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Bildiriyle ilgili adli ve idari soruşturma derinleştirilerek tekemmül ettirilmelidir. Arkasında kim var, önünde kimler duruyor, alayı ortaya çıkarılmalı ve milletimize teşhir edilmelidir.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti