Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocacan: Milletvekilimiz tarihe ve kültüre sahip çıkıyor

Koronavirüse karşı mücadele de

Koronavirüse karşı mücadele de hassasiyetin elden bırakılmaması uyarısında bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın şehrin kültür ve tarihine sahip çıkmayı sürdürdüğünü kaydetti. Kocacan, askeri operasyonlar tam destek verdiklerinin altını çizdi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan, gündemde yer alan konulara ilişkin görüşlerini bildirdi.
“HER İKİ VALİ’YE DE YENİ
GÖREVLERİ HAYIRLI OLSUN”
Son yayınlanan Kararname ile Zonguldak Valiliğine atanan Vali Mustafa Tutulmaz’a Afyonkarahisar’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Kocacan, “Afyonkarahisar’da göreve başladığı 2017 yılından bu yana ilimiz genelinde önemli çalışma ve projelere imza atan Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’a ilimize yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Zonguldak iline atan Valimiz Mustafa Tutulmaz’a yeni görevinde başarılar dilerim. Afyonkarahisar Valiliğine atanan İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek’e de yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.
“ASKERİ OPERASYONLARA TAM DESTEK”
MHP İl Başkanı Kocacan, Irak bölgesinde Pençe-Kartal operasyonu ile havadan ve karadan ülke sınırlarının korunduğuna dikkat çekti. Kocacan, “Halkımızı ve ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek maksadıyla; Hava Kuvvetleri, ateş destek vasıtaları, ATAK Helikopterleri, İHA ve SİHA’larla desteklenen Komandolarımız, teröristlerin inlerine kadar girmektedir. Bu operasyonlar devletimizin bekası için önemlidir, sonuna kadar da destekliyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti