Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koca’dan pazaryeri ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Koca’dan pazaryeri ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca Bolvadin’de Pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafı ve ilçe halkıyla kucaklaştı

Bolvadin Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Carullah Kolay ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Pazar esnafını gezen Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, ekonominin her geçen gün daha iyiye gittiğini, ülke genelindeki ekonomik iyileşmelerin Bolvadin’e de yansıdığını görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Koca, Bolvadin’e kazandırdıkları 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve 400 kişilik T Tipi Cezaevinin gelmesiyle birlikte ilçe esnafının bunlardan fayda sağlayacağını, ilçede yapılmış olan Özburun Göleti, Dipevler, Ortakarabağ ve Ağılönü 5.kısım sulama alanlarının tamamlandığını, Kurucaova Göleti, Kemerkaya’nın da faydalanacağı Yedi Kapı Göleti, Dişli Kasabası karşısındaki 5 adet birlik köyüne hitap edecek şekilde yapılacak olan Gölet, Merkez Kalıntoprak, bozkuş ve harlak mevkilerine yapılacak sulama alanlarıyla çiftçilerin katma değeri yüksek ürünler elde edeceğini, bunlarında ekonomiye direkt etki edeceğini ifade etti.
Vatandaş iktidardan memnun
Pazar ziyaretleri sırasında vatandaşlar, AK Parti hükümetinden ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüttüğü siyasetten memnun olduğunu, yürütülen olumlu Dış politikalar sayesinde hasta adam diye nitelendirilen Türkiye Cumhuriyetinin, bölgesinde lider ülke konumuna geldiğini belirttiler. Öte yandan sağlıkta, eğitimde, duble yollarla ve çiftçiye, besicilere verilen hibe ve kredilerle piyasaların olumlu yönde canlandığını söylediler. (Kocatepe)