Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak: Biz her zaman kapımızı da, telefonumuzu da halkımıza açık tuttuk

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye
Koçak: Biz her zaman kapımızı da, telefonumuzu da halkımıza açık tuttuk

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Erenler Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı. Dualarla yapılan açılışa İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve İGM Adayı Alper Yağcı katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Koçak’a desteklerini dile getirdi.
İnkaya’dan sonra konuşan Koçak, Erenler Mahallesi’ne yapacakları projelerini anlattı. Koçak, uzun bir öğrencilik süreci yaşadığını anlatarak, “Sizlerin sorunlarını en iyi ben bilirim. Bu nedenle sizlere rahat bir öğrencilik hayatı yaşatmak, hafızalarınızda güzel bir Afyonkarahisar resmi bırakmak benim en asli görevim.” ifadelerini kullandı.
“BEN BİLİRİM
ÖĞRENCİNİN DERDİNİ”
Öğrencilerle şehre hoş geldiniz buluşmaları yapacaklarını belirten Koçak, “Ben öğrenciyken gece yemek bulamamanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Ben bilirim öğrencinin derdini. Staj konusunda bir abileri olarak nereye müracaat ederlerse etsinler onlara referans olacağım. Her zaman yanlarında duracağım. Ulaşım yardımı yapacağım. Şehrimize hoş geldiniz buluşmaları yapacağız.” dedi.
Koçak siyasi partilerin millete hizmet etmek için yalnızca bir araç olduğunu belirterek, amaçlarının milletin duasını almak olduğunu söyledi. Koçak, “Afyonkarahisar’da destan yazacağız. Milletimizin dertlerini dinleyen, sorunlarına çözüm bulan bir belediyecilik anlayışı geliştireceğiz. Bunu sizlerle başaracağız” diye konuştu.
“ERENLER’İN
PROBLEMLERİNİ ÇÖZECEĞİZ”
Koçak Erenler Mahallesi’ne yapacakları yeşil alan ve park projelerini anlatarak, Erenler’i çamurdan kurtararak yeşil alana kavuşturacaklarını ve parklar yaparak çevre düzenlemesi ile yepyeni bir görüntüye kavuşturacaklarını sözlerine ekledi. Hem öğrencilerin hem de bölge halkının faydalanabileceği büyük bir yeşil alan planladıklarını belirten Koçak, Erenler’in problemlerini en hızlı şekilde çözeceklerini ifade etti.
“EŞİT VE ADİL HİZMET VERMEYE SÖZ
VERİYORUM”
Koçak konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Sizin kalbinizde, ruhunuzda aklınızda da destan yazma özelliği var. Sizin bu destan yazma özelliğinizden dolayı Kocatepe destanı burada yazıldı. Ailenizi, paranızı, çocuklarınızı emanet edebileceğiniz, şehir eminliğine eskilerin tabiri ile hizmetkârlığınıza talip oluyorum. Herkese eşit adil hizmet edeceğime söz veriyorum. Siyaset tepeden bakmak, buyurmak, emretmek değildir; siyaset millete hizmet etmek demektir. Biz her zaman kapılarımızı, telefonlarımızı halkımıza açık tuttuk. Bizim milletimiz kendisine sırtını dönmeyene, kapılarını kapatmayanlara vefasını, desteğini her daim gösterir. Allah sizden razı olsun.”
“BÜTÜN MAHALLELERİ
AFJET’LE ISITACAĞIM”
Koçak bütün mahalleleri AFJET’le ısıtacağını vurgulayarak, “Biz soğuk su bulamıyoruz her yer sıcak su.  Çok büyük sıcak su rezervlerimiz var. Tüm mahalleleri AFJET’le ısıtarak,  milletimizin cebine çok ciddi tasarruflar sağlayacağız. Bu projemiz hava temizliği açısından da önemli. Ben doktor olduğum için dosya gibi bakmam millete, insana insan diye bakarım. Her zaman milli ve yerli politikaların milli ve yerli duruşun bir evladı olmaya gayret gösterdim.” dedi.