Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak: İttifakın adı “Afyon İttifakı”

İYİ Parti Belediye Başkan
Koçak: İttifakın adı “Afyon İttifakı”

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ı destekleyen taraflar Oruçoğlu Termal Otelde gerçekleşen “İstişare Toplantısı”nda bir araya geldi.  CHP ve İYİ Parti’nin parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, önemli olanın Afyonkarahisar olduğunu bu yüzden bu ittifakta yer aldıklarını söyledi.
“PAZARLIK YAPMADIK”
Bunun için her hangi bir pazarlık yapmadıklarını söyleyen Ercan, “Herhangi bir pazarlık sonucu değil, tamamen isteyerek bu oluşumun içinde yer aldık. Üzerimize düşen görevi yapacağız. Görevlerimizi harfiyen yerine getireceğiz. Önemli olan Afyonkarahisar. Biz bu şehrin kazanması için her imkanımızı kullanacağız.” diye konuştu.
“BİRLİK VE BERABERLİK
BİZİ MUTLU EDİYOR”
İYi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ise bu birlikteliğin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bu birliktelikten ben çok sevinçliyim. Siyasi görüşler farklı olabilir. Biz Afyonkarahisar etrafında bir araya geldik. Bunun ilimiz açısından önemi oldukça büyüktür.” dedi.
“GÜÇ BİRLİĞİNE DAVET EDİYORUZ”
Daha sonra konuşan Mahmut Koçak ise, oluşturulan ittifakın içerisinde her kesimden vatandaşların yer aldığını söyledi. Koçak, yapacakları projeler hakkında da konuşarak, “Kısa zaman da Afyonkarahisar’ı modern, gelişmiş, huzurlu, güvenli bir kent yapacağız. Yatırım ve cazibe merkezi haline getireceğiz. İtifakın adına “Afyonkarahisar İttifakı” adını veriyoruz. Bu oluşumun tamamen doğal ve kendiliğinden meydana geldiğini söyleyebilirim. Bu oluşumun içinde AK Parti’li kardeşlerimde var, CHP’li kardeşlerim de var, Büyük Birlik Partil’i, Saadet Parti’li, Demokrat Parti’li, Millet Parti’li kardeşlerimizde var. Velhasıl farklı siyasi görüşlerden insanlarımız var. Bu nedenle sağduyulu, Afyonkarahisar sevdalısı, birlik ve beraberlik yanlısı ‘’bu böyle gitmemeli’’ diyen herkesi bu güçbirliğine davet ediyoruz. Söz konusu Afyonkarahisar ise gerisi teferruattır.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti