Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak ve İYİ Parti’den gövde gösterisi

Koçak ve İYİ Parti’den gövde gösterisi
Koçak ve İYİ Parti’den gövde gösterisi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya haftalık basın toplantısında konuştu. Yaptığı konuşmaya 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nün kutlayarak başlayan Başkan İnkaya, İYİ Parti Dinar İlçe teşkilatında nöbet değişimi olduğunu hatırlattı.
“KOÇAK PARTİLİLERİMİZDEN AŞIRI SEVGİ, SAYGI GÖRDÜ”
İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ın partililer tarafından aşırı sevgi ve saygı gördüğünü belirten Başkan İnkaya, “Geçen Pazar günü Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayımız Mahmut Koçak Partimizi ziyaret etti. İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Aday Adayı olduğunu sevinçle duyurduk. Partililerimizden aşırı sevgi saygı gören Sayın Koçak’ı, İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu giriş kapısında karşıladı. 3 Aralık Pazartesi günü, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Hayrettin Nuhoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Hakan Ünser, Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle ve ilçe başkanlarımızla mahalli idareler seçimleri konulu toplantı yaptı. 5 saat süren toplantıda ilçe başkanlarımızla ve il başkanıyla başbaşa görüşüp yapılacak iş ve işlemler hakkında öncülük ettiler.” ifadesine yer verdi.
“KOÇAK PARTİ ÖNÜNDE HALKA HİTAP EDECEK”
İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ın Cumartesi günü Afyonkarahisar’a gelirken konvoy eşliğinde şehirde tur atacağını ve parti binası önünde halka hitap edeceğini söyleyen Başkan İnkaya, “Sayın Koçak’ı 8 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Susuz Kasabası dönüşünde karşılayıp araç konvoyumuzla Park Afyon AVM önünden, Müze önüne, Kurtuluş Caddesini takip ederek Kadınana İlkokulu önünden dönüp, Ambaryolu (Kadınana Caddesi) Tahtakale karşısındaki İYİ Parti binamıza geleceğiz. Sayın Dr. Mahmut Koçak parti önünde halka hitap edecektir. Tüm halkımız davetlidir.” şeklinde konuştu.
“İYİ PARTİ SURİYELİLERİ ANADOLU’DAN ÇIKARACAK”
Ayrıca Suriyelilere de değinen Başkan İnkaya, “Gündemimize yazmamamıza rağmen yolda çektiğimiz bir acıya işaret etmek istiyorum. Biz Suriyeliler ile ekmeğimizi bölüşmeye hazırız. Soframıza bir kaşık daha koymayı düşünüyoruz, koyarız da. Ama bu şekilde bir belediyecilikle istedikleri yerde darmaduman yaşamalarına, iş verilmelerine karşıyız. İYİ Parti bunları Anadolu’dan çıkaracaktır. Slogan atmıyorum, programımızda vardır. İYİ Parti’nin programına bakılırsa ne yapacaktır, sınırda bir yerde yine aynı parayla besleyeceğiz bunları. Bizim Anadolu da Suriyelere karşıdır. Lütfen bunu not edin rica ediyorum.” dedi.