Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaöz Erkmen’in Elini Boş Bıraktı

Düşme potası ekiplerinden Erkmenspor, ligin 9. haftasında evinde ligin ikinci takımı Kocaöz Belediyespor’u konuk ettiği maçta 5-0 mağlup oldu. Potadan çıkma hesabı yapan Erkmen maçtan eli boş çıktı

Düşme potası ekiplerinden Erkmenspor,

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Erkmenspor, ligin 9. haftasında evinde Kocaöz Belediyespor’u konuk etti. Düşme potasından kurtulma hesapları yapan Erkmenspor, ligin ikinci sırasında yer alan Kocaöz Belediyespor’a 5-0 mağlup oldu. Kocaöz Belediyespor Sandıklıspor ile arasındaki puan farkını 4’te tutarken Erkmen ise 6 puanda düşme potasında kaldı.
Kocaöz 10. dakikada Yunus Sincik ile ilk golü bularak öne geçti. 23’te ise başarılı savuna oyuncusu Davut Başer ile farkı artıran Kocaöz’de kaleci Deniz Çulfa ve Erkmen’de Muhammed Ali Taş, 26’da direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Devam eden maçın 34. dakikasında başarılı savunma oyuncusu Furkan Okçu müthiş bir gole imza attı ve 3-0 oldu. Kocaöz’den Davut Başer 45+3’te bir gol daha atarak skoru 4-0’a taşıdı. İkinci yarıda da hızlı olan Kocaöz 59’da Refik Can Urduç Ardınç ile maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.