Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaöz Türkiye şampiyonu oldu

Afyonkarahisar’dan yetişen Doruk Kocaöz,

Afyonkarahisar’dan yetişen Doruk Kocaöz, Türkiye Tenis Federasyonu Yaz Kupası’nda Türkiye şampiyonu oldu

 

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu Yaz Kupası’nda Afyonkarahisar’ı Doruk Kocaöz temsil etti. Turnuvada tüm rakiplerini mağlup ederek finale gelen Kocaöz, Türkiye şampiyonu olmayı başardı.
Şampiyona sonrasında oğlu hakkında paylaşım yapan Özlem Kocaöz, “Ankara’da TTF tarafından düzenlenen Türkiye Yaz kupasında 1.olarak Afyonkarahisarımızı başarı ile temsil eden oğlumu tebrik ediyorum. 7 yaşında bir çocuğun ayaklarının su topladığını ellerinin nasır olduğunu gördüm. Sonuna kadar hak ettin paşam.” dedi.
Valilik çalışanı Mustafa ve Özlem Kocaöz’ün oğlu olan Doruk’u Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da tebrik etti. Yiğitbaşı açıklamasında, “Türkiye Tenis Federasyonu Yaz Kupası’nda Türkiye birincisi olan Valiliğimiz çalışma arkadaşlarımız Özlem ve Mustafa Kocaöz’ün oğlu Doruk Kocaöz’ü, ailesini ve antrenörlerini canı gönülden tebrik ediyorum. Doruk yolun açık olsun, nice başarılar ve kupalara inşaallah.” ifadelerine yer verdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti