Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe Spor Kompleksi yaz kamplarına hazır

Yeni sezon öncesinde takımları

Yeni sezon öncesinde takımları ve bireysel sporcuları ağırlamaya hazırlanan Kocatepe Spor Kompleksi’nin yeni sezonda da bir çok kulübün tercihi olması bekleniyor

 

İçinde 15 bin kişilik stadyum, 2’si sentetik, 10’u doğal çim olmak üzere 12 futbol sahası, bin araçlık otopark, 12 loca, yarı olimpik yüzme havuzu, 2 kapalı 2 açık tenis kortu, 2 spor salonu, güreş eğitim merkezi, kamp eğitim merkezi, zemini tamamen kauçuk kaplamalı atletizm alanı ve su kayak tesisinin bulunduğu Kocatepe Spor Kompleksi, yaz kampının vazgeçilmez adres olmaya aday.
Koronavirüs nedeniyle liglerin geç tescil edilmesi sonrasında uzayan 2019-2020 sezonunun tamamlanmasının ardından 2020-2021 sezonunun başlama tarihi de geç belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni sezonun Eylül ayında başlayacağının açıklanmasının ardından kulüpler de sezon başı hazırlık kampları için kamp merkezi arayışlarına başladı. Kamp merkezi olarak önemli bir konuma gelen Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi bu yıl da yine birçok kulübün kamp merkezi olması bekleniyor.
2019-20 sezonu öncesinde 70’ten fazla yerli ve yabancı kulübün kampına ev sahipliği yapan Afyonkarahisar 14 adet 5 yıldızlı oteli ve toplam 27 bin yatak kapasiteli konaklama tesisi imkanıyla da kulüplerin öncelikli tercih ettiği merkez olarak ön plana çıkıyor.
Yurt dışında kamp yapma ihtimali azalan kulüplerin tercihlerinde hazırlık maçı yapabilme imkanı bulması da Afyonkarahisar için önemli detay olarak koronavirüs döneminde ön plana çıkıyor.
Aynı alanda 14 sahasının bulunması ve kulüplerin sayısının da fazla olması olasılığı kulüplerin Afyonkarahisar’ı tercih etmesine etken olabilir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti