Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe TV’den ilk yayın

Gazeteniz Kocatepe’nin 60 yıla

Gazeteniz Kocatepe’nin 60 yıla yaklaşan yazılı basın tecrübesi ve geleneklerini “gelenekten geleceğe” sloganıyla“dijital medya mecraları”na aktarabilmek amacıyla başlatılan “Kocatepe TV” yayınlarının ilkine Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner konuk oldu

 

Facebook, Twitter, İnstagram ve Youtube mecralarından geçtiğimiz pazartesi günü canlı olarak yapılan yayında Afyonkarahisarlı vatandaşların merak ettikleri kentsel dönüşüm, hobi bahçeleri, TOKİ’ler ve yeni mezar yerleri gibi konularda açıklayıcı bilgiler aktarıldı. Bu yayının kaydını Youtube ve Facebook’taki “Kocatepe Gazetesi-TV” sayfalarından her zaman izlemek mümkün.
Sosyal Medya üzerinden yayın yapan Kocatepe TV’deki “Sözün özü” isimli programda Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’un sorularını yanıtlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Murat Öner’in açıklamaları geniş ilgi gördü. Öner canlı yayın sırasında soruları yanıtladığı gibi sosyal medya üzerinden yayının altına yapılan yorumlara da program sonrası tek tek yanıt verdi. Tatmin edici cevaplar ve açık-net sorular nedeniyle yayın sonrası bir çok izleyici gazeteniz Kocatepe’ye takdirlerini ilettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti