Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kocatepe’ye minnettarız” – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malülü Gaziler
“Kocatepe’ye minnettarız”

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı ile şehit babası Mustafa Çınar, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Derneğin kuruluşundan itibaren Kocatepe Gazetesi’nin yayınları ve personeli ile birlikte kendilerine büyük destek verdiğini belirten Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, “Biz şehit cenazelerimizde de, sorunlarımızın çözümünde de, sesimizin kamuoyuna duyurulmasında da Afyonkarahisar basınından, özellikle de Kocatepe Gazetesi’den hep destek gördük” dedi. Bu desteğin kendileri açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Kumartaşlı, “Acı günümüzde de, sıkıntılarımızın aşılmasında da camiamıza verdiğiniz destekler nedeniyle sizlere şükran borçluyuz. Bu duygularımızı sizler için hazırlattığımız bir belge ile ifadelendirmek istiyoruz” dedi. Başkan Kumartaşlı üzerinde Gazi madalyasını sembolize eden bir madalya bulunan teşekkür belgesini Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a takdim etti.
Bu belgenin kendileri açısından öneminin büyüklüğüne işaret eden Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ise, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz toplumumuzun olduğu gibi bizim de göz bebeğimiz. Bu manada sizlere eğer katkı sunabilmişsek ne mutlu bizlere. Camianız adına ne yapsak azdır. Yapabileceğimiz her çalışmada, gösterebileceğimiz her destekte gurur ve memnuniyetle yanınıza olmaya devam edeceğiz. Biz de göstermiş olduğumuz bu hassasiyet ve başarılı çalışmalarınız sebebiyle sizlere minnettarız” dedi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti