Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köken Çoban’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Muay Thai Federasyonu tarafından
Köken Çoban’ı ziyaret etti

Muay Thai Federasyonu tarafından geçtiğimiz aylarda Aydın’da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak, Muay Thai Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Şanlı Spor Kulübü Sporcusu Kazım Köken, 9 Ekim’de katılacağı Milli Takım Hazırlık Kampı öncesi Şanlı Spor Kulübü ve İl Temsilcisi Serdar Şanlı ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
“HEDEFİM AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU”
Milli Takım Hazırlık Kampı’nın ardından, 22-29 Ekim tarihleri arasında Hırvatistan’da düzenlenecek Muay Thai Avrupa Şampiyonası’nda Afyonkarahisar ve Türkiye adına mücadele edecek olan genç sporcu, hedefinin Avrupa Yampiyonluğu olduğunu söyledi. Türkiye Şampiyonası’nın ardından hocası Serdar Şanlı ile birlikte yoğun bir şekilde Avrupa Şampiyonası’na hazırladığını belirten başarılı sporcu, bu süreçte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın amatör spor kulüplerine verdiği desteğin çok büyük faydasını gördüğünü söyledi.
Şanlı Spor Kulübü İl Temsilcisi Serdar Şanlı da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek kulübü ve sporcuları adına teşekkür etti.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti