Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal, Beyaz Bastonla Yürüdü

Afyonkarahisar Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını düzenlediği bir dizi etkinlikle kutluyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Engelli Hizmetler Servisi ilk faaliyetini düzenledi. Köksal, engelli vatandaşları simgeleyen beyaz baston ile yürüyüş yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi 10-16 Mayıs

Afyonkarahisar Belediyesi Engelli Hizmetler Servisi tarafından düzenlenen program, özel bireylerimizin yaşadığı güçlükleri farkındalık ve empati kurma adına yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

İmaret Camii’nden Zafer Meydanına kadar süren yürüyüşün ardından engelli bireylere yönelik bir konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, engellilerin yaşamda eşit haklara ve fırsatlara sahip olmaları gerektiğine dikkat çekti.  Engelliler Haftası’nı kutlarken, bu değerli günü engelli vatandaşlarla birlikte geçirerek taçlandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Köksal; “Gözlerimizi bağlayarak yürüdüğümüz bu anlamlı yürüyüş, engelli vatandaşlarımızın yaşadığı güçlükleri anlama ve empati kurmak çok önemli. Gözlerimizi bağlayarak attığımız her adım, engelleri aşmanın ve farkındalığı arttırmanın bir sembolüdür” dedi.

Köksal, Beyaz Bastonla Yürüdü

ENGELLİLERE ÖZELBİRİM OLUŞTURULDU

Belediye bünyesinde kurulan Engelli Hizmet Birimi’nin amaçlarından da bahseden Köksal; “Göreve gelir gelmez kurduğumuz Engelli Hizmetleri Birimini kurmamızdaki amaç, Afyonkarahisar’ı daha erişilebilir ve kucaklayıcı hale getirmek ve farkındalığı arttırmaktı. Onların yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüm üretmek için birlikte çalışacağız. Bu birim, engelli bireylerin sesini duyurmak ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için kurulmuştur. Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hakan Erdoğan’ı bu birimin başına getirmemiz, engelli vatandaşlarımızın temsilcisi olarak onların sesine kulak verdiğimizi ve onları desteklediğimizi göstermektir. Engelli kardeşlerimizin yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüm üretmek için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Köksal, Beyaz Bastonla Yürüdü

KÖKSAL ÖZEL BİREYLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Engelli Hizmet Birim Sorumlusu Hakan Erdoğan ise Belediye Başkanı Burcu Köksal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Program sonunda Başkanı Burcu Köksal, engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Köksal, Beyaz Bastonla Yürüdü