Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Bu İddialar Kaybedeceğini Anlayan AK Parti’nin Hayal Ürünüdür

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, “merkezi yönetim ve yerel yönetim” aynı partiden olmalıdır söylentilerine tepki göstererek bu konudaki iddiaların, kaybedeceğini anlayan AK Parti’nin hayal ürünü olduğunu söyledi.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili,  Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

“BİZ 40 DÜŞÜNÜP 1 HARCAYACAĞIZ”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, merkezi yönetimin yerel yönetim üzerinde bir etkisi olmadığına dikkat çekerek bu konuda ortaya atılan iddiaların kaybedeceğini anlayan AK Parti’nin algı operasyonu olduğunu söyledi. Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Afyonkarahisar’da hükümet ve belediye aynı partiden olmazsa yatırım ve hizmet alınmaz diye bir algı oluturulmaya çalışılıyor. Merkezi hükümetin belediyeye bir katkısı yok. Belediyenin zaten kendi gelirleri var ve nüfusu oranında İller Bankasından gelen bir ödenek var. Bunu siz doğru yerde doğru işler için harcarsanız şehir kalkınır, herkes mutlu olur. Ama parayı çar çur ederseniz yanlış işlere harcarsanız o zaman hiçbir şey yapamamış olursunuz. Bakın bir teleferik projesi vardı. İhalesi yanlış oldu. 100 milyon TL harcanmış durumda. Peki para nereye gitti? Nerde teleferik? Para yok oldu. Bir bisiklet yolu yapıldı. 10 milyon TL’ye mal edildi, o bisiklet yolu 1 hafta sonra söküldü. Para nereye gitti? Yok. Bunun gibi o kadar çok şey var ki mesela sağlam bir kaldırım yıkılıyor yenisi yapılıyor. Ne gereği var? Para böyle böyle çarçur ediliyor. Biz 40 düşünüp 1 harcayacağız. Doğru yerde doğru proje yapacağız.”

“OTOPARK GELİRİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İÇİN AYRILACAK”

Başkan Adayı Köksal, şehit yakınları ve gaziler için ürettiği projeden bahsederek şöyle devam etti:

“Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar şubemiz için bir bina yapacağız. Belediyenin otoparklarından birinin gelirini bu derneğe bağışlayacağız. Böylece ihtiyaçlarını karşılamak durumunda kimseye muhtaç olmayacaklar. Belediyemizin otopark gelirleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Belediyede ayrıca onlar için bir birimimiz de olacak. Bu birimde de şehit yakınlarımız ve gazilerimiz belediyemizin hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanacak. Bu birimimiz sadece onlara hizmet verecek. Bu da çok önemsediğimiz bir projemiz.”

“YAŞLILAR İÇİN GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILACAK”

Yaş alan büyüklerimiz için bakım merkezleri açılacağını anlatan Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Evde bakıma muhtaç yaş almış büyüklerimiz var. Aile içinde bakıyorlar ama gündüz evin hanımının bir işi var veya çalışmak durumunda, çarşıya, pazara çıkamıyor. Yaş almış büyüğümüze bakacak kimse olmadığı için. Onlar için de bir Yaşlı Bakım Merkezi kuracağız. Yaşlı bakım uzmanlarımızı işe alacağız. Yani kalifiye bir personelle oradayaş almış büyüklerimize sağlık ve sosyal bakımdan hizmet edilecek. Daha sonra evin hanımı ya da evin bireyleri akşamüstü gelip o büyüğümüzü alıp evlerine gidip birlikte kalabilecekler.”

Köksal Bu İddialar Kaybedeceğini Anlayan AK Parti’nin Hayal Ürünüdür

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti