Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Kesinlikle “Hayır” oyu çıkacak

Köksal: Kesinlikle “Hayır” oyu çıkacak
Köksal: Kesinlikle "Hayır" oyu çıkacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’daki kahvehaneleri ziyaret ederek ve CHP İl Kadın Kolları Örgütü ile birlikte evleri kapı kapı dolaşarak Anayasa teklifine neden “Hayır” denilmesi gerektiğini anlattı.
KIZIMIZ, KARDEŞİMİZ
AİLEMİZDEN BİRİ GİBİ
Afyonkarahisar merkez çalışmaları kapsamında kahvehaneleri ziyaret eden Milletvekili Köksal, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Köksal’ı sadece seçim ya da referandum çalışmasında değil her zaman yanlarında gördüklerine değinen vatandaşlar, “Afyonkarahisar milletvekilleri arasında en çok içimizde gördüğümüz sadece seçimden seçime değil, her zaman bizlerin yanında olan Milletvekilimiz sizsiniz. O sebeple sizi Kızımız, kardeşimiz ailemizden biri olarak benimsedik” dediler.
REFERANDUMDA HAYIR ÇIKACAK
Ziyaretlerinde 16 Nisan referandumunda “Hayır” oylarının önde çıkacağını belirten Köksal, “Hayır çıkacak. Eminim çünkü hiçbir ülkenin vatandaşları kendi seçtikleri milletvekillerinin ikinci sınıf politikacı olmalarını istemezler. Çünkü milli irade parlamentoda tecelli ediyor. Parlamentonun bir başka kişi tarafından fesh edilmesini istemezler. Yani kendi iradesinin üstüne, başka bir iradenin vesayet oluşturmasını istemezler. Onun için hayır çıkacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞIMIZ, HER ŞEYİN FARKINDA
Seçildiği günden itibaren halkın yanında olma sözünü tutmak için gayret gösterdiğini belirten Köksal, “2015 Haziran seçimlerinden bu yana sürekli sahadayız, alanlardayız, kahvehanelerdeyiz. Vatandaşımızın nabzını tutuyoruz. Vatandaşımız, bu referandumda ‘Hayır’ oyu kullanarak ülkemiz için hayırlı bir iş yapılacağına inanıyor. Vatandaşımız, hayır oylarının hem Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem de Başbakan Yıldırım için iyilik olacağını düşünüyor” dedi.
SÖZ KONUSU VATAN,
GERİSİ TEFERRUAT
Referandumda parti ayrımı yapılmayacağını hatırlatan Köksal, “Sandığa ‘Ben ülkücüyüm, ben milliyetçiyim, ben sosyal demokratım, ben liberalim, ben mütedeyyinim’ diye gidilmeyecek. ‘Ben vatanseverim, ben bayrağımı seviyorum, ben demokrasiye inanıyorum, demokrasiye güveniyorum. Ben çocuklarım için ve onların geleceği için sandığa gidiyorum’ diye gidilecek” şeklinde konuştu.