Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Türkiye, “Hayır” ile rahat bir nefes alacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Köksal: Türkiye, "Hayır" ile rahat bir nefes alacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları doğrultusunda Şuhut ilçesi, Efe Köyü, Ağzıkara Köyü, Tekke Köyü, Başören Köyü, Kavaklı Köyü, Aydın Köyü, Kayabelen Köyü, Balçıkhisar Köyü, Atlıhisar Köyü ile Afyonkarahisar’a bağlı Fethibey Beldesi’ni ziyaret etti. Köksal, 16 Nisan’da yapılacak referandumda halkın büyük çoğunluğunun “Hayır” oyu vereceğine inandığını söyledi.
HAYIR OYLARI ARTIYOR
Köksal, “Halkımız, Anayasa değişikliği hakkında bilgi sahibi oldukça ‘Hayır’ oyları artıyor. Hayır oylarının artması, bu ülkenin hayrına. Cumhurbaşkanı da Başbakan da çıkacak her hayır oyuna teşekkür edecekler. İyi ki vatandaşlarımız hayır oyu vermiş de biz büyük bir hatadan dönmüşüz diyecekler. Halkımızın büyük çoğunluğu hayır verecek. Hayır oyları ile Türkiye rahat bir nefes alacak” dedi.
BU SİSTEM ÜLKEYE BÜYÜK ZARAR VERİR
Köksal, şöyle devam etti:
“İstenen şudur: Güçsüz Meclis, güçlü Başkan. Böyle bir düzenleme, Türkiye’ye çok büyük zararlar verir. Böyle bir sistemi, dünyanın hangi ülkesinde uygulasanız, ‘Başkan ve adamları’ rejimini uygulamış olursunuz. Biz Türkiye’nin tek adam ve onun adamları tarafından yönetilmesini değil; Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki milletvekilleri aracılığıyla yönetilmesini istiyoruz.”