Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Koltuk sevdalısı değilim, hizmet sevdalısıyım”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Koltuk sevdalısı değilim, hizmet sevdalısıyım”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Eski İl Başkanı, 25’inci Dönem Milletvekili Adayı Aziz Aslan, koltuk sevdalısı olmadığını, ülkeye ve Afyonkarahisar’a hizmet için gayret gösterdiğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 2 dönem İl Başkanlığı görevinde bulunan, 25’inci Dönem Milletvekili Seçimleri’nde partisinin 2’nci sıra Milletvekili Adayı olan Aziz Aslan, suskunluğunu Gazeteniz Kocatepe’de bozdu. Aslan, aday olmasa da partisine hizmet ettiğini belirterek “Kimseye küs değilim” dedi.
İşte Aziz Aslan’ın söyledikleri:
KALICI OLAN SADAKATTİR
GAZETENİZ KOCATEPE: Neden aday olmadınız? Olsaydınız yine 2’nci sırayı mı verirlerdi?
AZİZ ASLAN: Benim için sıra önemli değil, partimin başarısı önemli. Bizim ideallerimizi Türk milletinin hayatına idame ettirebilmek önemli. Ben bunun mücadelesini verdim.
Bu güne kadar partimden dört defa Milletvekili adayı oldum. Milletvekili aday sıralamasının değişik yerlerinde çalıştım. En son 7 Haziran’da malumunuz 2’nci sıra adayı idim. Sıra gözetmeksizin her zaman partim ve memleketim için çalıştığımı herkes biliyor. 1 Kasım seçiminde neden aday olmadığımı herkes biliyor. Sadece Afyonlu değil, Türkiye’nin diğer illerinde siyasetle ilgilenen partililer ve genel merkezim de bilmektedir ki ben en tabi hakkım olan adaylıktan partimin yarınını düşündüğüm için feragat ettim. Koltuk sevdalısı olmadığımı ve hizmet sevdası ile gayret ettiğimi bir kez daha gösterdim. Gerekçelerini de kamuoyu ile açık ve net bir şekilde paylaştım. Bütün makamlar geçicidir. Kalıcı olan sadakattir. Siyaset memlekete hizmet aracı olmalıdır. Bizim gibi insanların hizmet etmeleri için artık her hangi bir sıfata, rütbeye ve yetkiye illa da ihtiyaçları olmamalıdır. Ayrıca ülke bu haldeyken kimin milletvekili olduğunun ne önemi vardır. Önemli olan memleketin geleceğidir.
ADAMCILIK
BİRLİK GETİRMEZ
Partiye nasıl destek oluyorsunuz? Takip ettiğimiz kadarı ile ziyaretler yapıyorsunuz ve aday gibi çalışıyorsunuz.
Tabi ki çalışıyorum ve partime destek olmak için çalışma arkadaşlarımız ile birlikte ziyaretler yapıyoruz. Benim potansiyelim hazır. Bir caddede yürüyorum, bir ilçede kahvehaneye uğruyor onlarca insanla istişare edip memleket meselesini anlatıyorum. Zaten 7 Haziran’dan bu yana birçok ilçemizi ziyaret ettim. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ömrünün en verimli çeyrek asrını hizmet yoluna harcamış bir kişiden başka bir şey de beklenemez. Çalışmalarımı şahıslar için değil, elbette ki partimin başarısı için yapıyorum. MHP camiası çok büyüktür. Bu büyüklüğü birlik olarak değerlendirmeliyiz. Ama lafta değil. Adamcılık yaparak değil. Husumet göstererek değil. Samimi gayretlerle MHP’yi bu ülkede mutlaka başarılı kılmalıyız. Milletimiz çok sıkıntılı bir dönemeçten geçmektedir. Milletimizin yüzünün gülmesi için her şeyi yapmalıyız. Geleceğimiz içinmilletin MHP’ye ihtiyacı vardır. Güven için, huzur için ve refah için MHP’nin tek başına iktidar olması lazımdır.
KİMSEYLE ŞAHSİ
HESABIM YOK
Küs veya kırgın değil misiniz?
Hiç kimseyle şahsi bir hesabım olmadı. Çok vefasızlık ve sebepsiz, gereksiz dirençlerle karşılaştım. Maalesef güvenmemeyi güvendiğin insanlar öğretiyor. 2002 yılı adaylığımda da benzer şeyler yaşamıştım. Ama daha sonra yıllarca yine memleketime hizmet imkânı verdi Cenabı Allah. Tabi ki siyasetin en zor görevi olan il başkanlığını üç dönem yürüttüm. Beni eleştirenler bu kadar il başkanlığı yapsınlar bir de onları görelim bakalım. Ben bu partinin her döneminde ve her yerinde bulundum. Dün vardım, bugün buradayım, yarında olacağım. Gel denildi, geldik. Git derler gideriz. MHP benim evimdir, çocuklarım o mekânda büyüdüler. Birilerinin hoşuna gitmiyor diye hizmetimizden vaz geçecek değiliz. Ebetteki mahkeme kadıya mülk değildir. MHP’de dün alınan oylarda, yarın alınacak oylarda kişinin değil partinin oylarıdır. (Kocatepe Haber Merkezi)