Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOM ekipleri teyakkuzda – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
KOM ekipleri teyakkuzda

KOM ekiplerince il merkezi ve Sultandağı ilçesinde yürütülen operasyonlarda gümrük kaçağı alkol, sigara ve çeşitli malzemelerin yanında kenevir bitkisi ekildiği belirlendi

Gümrük kaçağı mal ele geçirildi
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu 22 Temmuz Cuma günü 35 plaka sayılı araç ile Konya istikametinden Afyonkarahisar’a gümrük kaçağı sigara ve alkollü içki geleceği ihbarı değerlendirildi. Polis tarafından ihbara konu olan araç Ankara yolu üzerinde durduruldu. Mahkeme kararına istinaden araç içerisinde yapılan aramada; Değişik markalarda toplam 281 karton gümrük kaçağı sigara, 7 şişe değişik markalarda gümrük kaçağı alkollü içki ve 14 paket cinsel uyarıcı jel ele geçirilerek el konuldu. Araçta yalnız bulunan araç sürücüsü yakalandı. Sürücü Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Sultandağı’nda kenevir yakalandı
24 Temmuz Pazar günü KOM ekipleri tarafından saat 15.30 sıralarında Sultandağı ilçesinde bir şahsın esrar maddesi elde etmek amacıyla kendisine ait olan bahçede elma ağaçlarının ve dikenlerin arasına kenevir ektiği tespiti yapıldı. Polis toplam 115 adet köklerinden koparılmış kurutulmaya bırakılmış kenevir bitkisi ile halen ekili vaziyette ve yeşil olan toplam 310 adet kenevir bitkisinin ekili olduğunu belirledi. Olayla ilgili bir şahıs yakalanıp Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine ifadesinin alınması sonrası serbest bırakıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti