Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kompleks ve destekler amatör sporu geliştirdi”

Gençlik Hizmetleri ve Spor
“Kompleks ve destekler amatör sporu geliştirdi”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Orhan Küçüksağrıcı (ASKF), Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü İsmail Barın, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Akşap, Afyonkarahisar Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz, antrenörler; Oğuz Özavar ve Suat Gökçimen ile sporcular Münevvere Yılmaz ve Sultan Sivrihisarlı katıldı.
“6 AYDA 70
ORGANİZASYON YAPTIK”
Spor Kompleksi’nin ve Belediye tarafından amatör spor kulüplerine ve okullara yapılan yardımların amatör sporun gelişimine büyük katkı sağladığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, desteklerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti. Afyon sporunun organizasyon anlamında altın çağlarından birini yaşadığını kaydeden Dr. Tortop, geride kalan altı aylık süreçte 50’si il dışı olmak üzere tam 70 organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu organizasyonların 15’inin Türkiye şampiyonası olduğuna dikkat çeken Tortop, bu sayının giderek artmasını beklediklerini ifade etti.
Ziyaretleri nedeniyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ve beraberindeki federasyon temsilcileri, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporculara teşekkür eden Başkan Çoban, Amatör Spor Haftası’nı kutladı.
HEYET VALİ
YILDIRIM’I DA ZİYARET ETTİ
Amatör Spor Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcuları Vali Aziz Yıldırım’ı da makamında ziyaret etti. Her yıl 30 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, ASKF Genel Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü İsmail Barın, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Akşap, Afyonkarahisar Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz, antrenörler Oğuz Özavar ile Suat Gökçimen, sporcular Münevvere Yılmaz ve Sultan Sivrihisarlı ve Afyonkarahisar Özel Sporcular İl Temsilcisi Hanife Yılmaz hazır bulundu.  (Kocatepe Haber Merkezi)