Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kongre 1 Temmuz’da – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kongre 1 Temmuz'da

Sandıklıspor’un kongre tarihi netleşti. Buna göre 1 Temmuz’da yapılacak kongreyle yeni yönetim mevcut başkan Mustafa Nihat Akti’den görevi devralacak

Sandıklısporlu taraftarların kafasında soru işaretleri yaratan kongreler sürecinin sonuna gelindi gibi görünüyor. Geçen günlerde yapılan kongrede eski yönetimle anlaşamayan adaylık için ismi geçen Hidayet Başçiftçi ve Halil İbrahim Necipoğlu gibi eski yöneticiler, kongre salonunu terketmişlerdi. Bu nedenle de kulübün genel kaptanı olan Mustafa Nihat Akti, kulübün kayyuma kalmaması için bir yönetim oluşturarak göreve gelmişti. Aradan bir hafta gibi bir süre geçtikten sonra kongre kararı aldıklarını kamuoyuna bildiren Mustafa Nihat Akti, dün Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada da 1 Temmuz’da kongre yapılacağını belirtti. Mustafa Nihat Akti, açıklamalarıyla da Sandıklısporlu taraftarların yüreğine su serpti.
Afyonkarahisarspor gibi
olmasından korkuluyordu
Sandıklıspor’da yaşanan kongre süreçlerinden sonra Sandıklısporlu taraftarlar, geçen sezon Afyonkarahisarspor’da yaşanan olayların bir benzerini Sandıklıspor’da yaşanmasından ötürü korkmaya başlamışlardı. Hatırlanacağı üzere geçen sezonun başlamasına az bir süre kala transferler olmuş ve son anda kurulan bir takımla lige katılan Afyonkarahisarspor sezon sonunda küme düşmüştü. Sandıklıspor’un mevcut başkanı Mustafa Nihat Akti, 1 Temmuz’da yapılacak kongresinde yönetimin şekilleneceğini ve kimsenin de takımın geleceği hakkında kuşkuya düşmemesi gerektiğini söyledi.

Akti: “Yeni sezonda da bu takım aslanlar gibi mücadele edecek”

Sandıklıspor’un mevcut başkanı Mustafa Nihat Akti, Kocatepe Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Akti: “Kimse merak etmesin, bu takım yeni sezonda da aslanlae gibi mücadele edecek” dedi. Eski yöneticilerle, geçen kongrede aday olması beklenen yönetimin aralarındaki sorunları giderdiğini söyleyen Mustafa Nihat Akti, “Hem biz hem de 1 Temmuz’da göreve gelecek yönetim, en iyi şekilde çalışarak iyi bir Sandıklıspor meydana getirmeye çalışıyoruz. Hiç kimse merak etmesin. Sandıklıspor, Afyonkarahisarspor gibi olmayacaktır” dedi.

“İyi bir
yönetim oluşacak”

1 Temmuz’da kongre yapılacağının altını çizen Mustafa Nihat Akti, kongreden sonra da başarılı olacak ve çok çalışacak bir yönetimin takımın başına geçeceğini dile getirdi. Sandıklıspor’un yalnızca ilçedeki veya ildeki işadamlarıyla değil tüm dünyada faaliyet gösteren Sandıklılı işadamlarının, bürokratların, taraftarların desteğiyle iyi bir yerlere gelebileceğinin altını çizdi.

“Herkesin elele verip Sandıklıspor’a
destek çıkması lazım”

Mustafa Nihat Akti: “1 Temmuz’da yapılacak kongreyle göreveiyi bir yönetim gelecek. Bu yönetim,in içinde esnaf olan da var, emekli olan da. Sporu, herşeyden önemlisi Sandıklıspor’u seven insanlar bunlar. Tüm zamanını Sandıklıspor’a ayırabilecek insanlar bunlar. İnşallah başarılı olacaklar. Herkesin de bu yönetime ve kulübümüze destek vermesi lazım” dedi.

Gecikme olmayacak

Mustafa Nihat Akti, kadro kurma çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, “Şunu da söylemek istiyorum. 1 Temmuz’da kongre yapılacak ancak bu kongreden önce de sonra da kadro kurma çalışmalarımız olacak. Şu an bile devam ediyor. Bunu belirtmek istiyorum asla kadro kurma konusunda gecikme durumu olmayacak. Arkadaşlarımız da transfer çalışmalarını, hoca görüşmelerini sürüdürüyor. Bizim de hem iç transferde hem de dış transferde arayışlarımız devam ediyor. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. Sandıklısporumuzun yeni sezonda da başarılı olacağından eminim” ifadelerini kullandı.

“Kalacak yer ve
iaşe sorunu da
çözüme kavuştu”

Sandıklıspor’un yeni sezondaki en büyük sıkıntısı olan kalacak yer ve iaşe sıkıntısının da çözüme kavuştuğunu ifade eden Akti: “Takımın bütün sıkıntıları çözülüyor. Kalacak yer, iaşe sıkıntılarının tamamının çözümü yapıldı. Biz ve yeni göreve gelecek arkadaşlarımız çalışıyor. Kimse merak etmesin” şeklinde konuştu.

İsmail Elibol’un
destekleri olmazsa olmaz

Sandıklıspor’un geçen sezon en büyük destekçisi olan Belediye Başkanı İsmail Elibol’un bu sezon da takıma kendi imkanlarıyla destek vereceğini umut ettiğini dile getiren Akti sözlerini şöyle tamamladı: ” Sandıklıspor, geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiyse bunu Sandıklı belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız İsmail Elibol’un kendi çaba ve destekleriyle yapmıştır. Biz İsmail Elibol’un Sandıklıspor’a yaptığı hizmetleri asla unutmayacağız. Bize desteklerinin süreceğini umut ediyoruz. Bugüne kadar çok hizmetleri geçti. Bu sezonda da onun desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz.”

Haber: R. Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti