Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kongre, 4 Şubat’ta – Kocatepe Gazetesi

Kongre, 4 Şubat’ta – Kocatepe Gazetesi
Kongre, 4 Şubat'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nın 4’üncü Olağan Kongresi, 4 Şubat 2012, Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nın 4’üncü Olağan Kongresi, 4 Şubat 2012’de, saat 13.00’da Afyon Lisesi konferans salonunda yapılacak.
Hatırlanacağı üzere daha önce 7 Şubat’ta yapılması planlanan AK Parti Merkez ilçe 4’üncü Olağan Kongresi, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla ileri bir tarihe ertelenmişti. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, ilçe teşkilatı kongresinin birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla ertelediğini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’in isteği doğrultusu ile erteleme kararı uygulandığını söylemişti.
Parti genel merkezinden; Fatih Beder, mevcut Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Şükrü Ersoylu’nun aday olduğu genel kurula Bülent Eser’in başkanlığında ortak bir liste oluşturulması talimatı çıkması sonucu, Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nın 4’üncü Olağan Kongresi, 4 Şubat 2012, Cumartesi günü gerçekleştirilecek. (Kocatepe)