Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konserler başladı. Eğlence ve endişe yanyana

Konserler başladı. Eğlence ve endişe yanyana

Afyonkarahisar’da 1-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Motofest’in ilk gününde Ünlü sanatçılar Necati ve Saykolar ile Mustafa Ceceli sahne aldı. Ceceli sevenleri ile buluşarak birbirinden özel şarkılar seslendirdi. Büyük kalabalığa sahne olan konserde salgın tedbirlerinin unutulması endişe oluşturdu.

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası’nın etkinlik etabını oluşturan Motofestin ilk gününde saat 20.00’de Necati ve Saykolar sahne aldı. Necati ve Saykolar, dinleyenlerine birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.
Saat 22.00’de sahneye çıkan Mustafa Ceceli gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalarak kendi bestelerini ve repertuarında yer alan şarkılarını dinleyenleri ile paylaştı. Ceceli’nin şarkılarına eşlik eden seyirciler ise saatlerce tempo tutarak hem stres attı hem de eğlendi.
Öte yandan konser ve etkinlikler sırasında salgına yönelik tedbirlerin unutulmuş olması hem tepkilere nedenzoldu hem de son dönemde azalış gösteren vaka sayıları açısından endişe oluşturdu. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi