Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konya yolu kana bulandı: 4 ölü, 2 yaralı

  Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine

 

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik beldesinde 5 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazaya sebep olduğu gerekçesiyle de bir kişi gözaltına alındı.

 

Konya-Afyonkarahisar istikametine giden bir aracın sebep olduğu kaza Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik beldesi mevkisinde meydana geldi. 5 aracın karıştığı kaza da bir araçta bulunan 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. 2 kişinin de ağır yaralandığı kaza ile ilgili detayların araştırması sürüyor.

Meydana gelen kazanın ardından olay yerine çok sayıda Jandarma, Polis, 112 Acil sağlık, AFAD, itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk belirlemelere göre 16 FCF 40 plakalı araçta bulunan 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaza Yeşilçiftlik beldesi yakınlarında meydana geldi. Konya’dan Afyonkarahisar istikametine gelen 45 AEP plakalı aracın 43 RD 389 plakalı minibüse arkadan çarpması sonucu minibüs karşı şeride geçti. Minibüs karşı şeride geçince 16 FCF 40 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu 16 FCF 40 plakalı araçta bulunan 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Minibüsteki 2 yolcu ise ağır yaralı olarak Sultandağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrasında olay yerine Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri gelerek yolu temizleme çalışmalarına başladı.

Kaza ile ilgili olarak Polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.