Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KONYALIYDI, AFYONLU OLDU – Kocatepe Gazetesi

KONYALIYDI, AFYONLU OLDU – Kocatepe Gazetesi
KONYALIYDI, AFYONLU OLDU

Afyon’a etli ekmek “İkram”ı

Afyonkarahisarlıların Eski Otogar karşısında alışık olduğu “İkram” lezzeti, Ordu Bulvarı’nda sürüyor. İkram’ın Ordu Bulvarı’ndaki şubesinde Konya’nın meşhur etli ekmeğinden bıçakarasına, yaprak dönerden tatlılara kadar pek çok tadı bulmak mümkün

Afyonkarahisar’da verdiği hizmet ve sunduğu kalite ile ciddi bir müşteri potansiyeli oluşturan İkram Et Lokantası, Ordu Bulvarı 2’nci Vakıf İşhanı girişinde de bir şube açtı.
Müşteriler memnun
Adı Konya ile özdeşleşen etli ekmeğini, Afyonkarahisarlılar’la buluşturan ikram Et Lokantası İşletmecisi Ali Çetin, “Biz etli ekmekte şu anda bulduğumuz tada ulaşmak için yaklaşık 5-6 ay boyunca araştırma yaptık. Bu süre içinde Konya’ya birkaç kez gidip geldik. Konya’da yaptığımız araştırma sonucunda şimdi çalıştığımız ustalarımızla anlaştık. Müşterilerimiz, etli ekmeği yedikten sonra, tadının çok güzel olduğunu söylüyor” dedi.
Gevrek ve yensel
Etli ekmekte dananın kaburga kısmındaki etin kullanıldığını, hamurunun da ince ve hazırlanmasıyla cazip bir tat hâline geldiğini kaydededen Ali Çetin, “Kıymalı pide ile arasındaki fark, etli ekmeğin ince ve uzun olması. Hamurun ince olması, gevrekliğini artırıyor. Bu da etli ekmeğin yenilmesini kolaylaştırıyor” diye konuştu.
Aileler için de yer var
22 yıldır lokanta işletmeciliği yaptığını, İkram Et Lokantası’nda fiyatların uygun bir noktada olduğunu belirten Çetin, “Eski Otogar karşısı ile Ordu Bulvarı’ndaki ye-rimizde 18 personel çalışıyor. Ordu Bulvarı’ndaki şubemiz de aileler için de yerimiz bulunuyor” ifadelerini kullandı.
Evlere hızlı servis
Evlere servis hizmeti de sunduklarını kaydeden Çetin, Ordu Bulvarı’ndaki şube için 215 68 68, Eski Otogar karşısındaki merkez için ise 214 15 09 numaralı telefonu arayan müşte-rilerin siparişlerini en kısa zamanda ulaştırdıklarını vurguladı. (Kocatepe)