Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koronavirüse sıkı denetim

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında, şehir merkezinde bulunan fırınlara, bakkallara marketlere pastanelere elle temas eden gıda ürünlerinin satışı yapılan işletmelere virüsten korunmaya yönelik sıkı denetimler yaptı

Zabıta ekipleri bu kapsamda, fırınlarda pasteneler ve bakkallarda halk sağlığını tehlikeye sokacak olumsuzluklardan ve koronavirüs salgınına karşı bone, eldiven ile maske kullanılması yönünde uyarılarda bulundu. Ekipler, fırın ve bakkallarda ekmek satışının ambalajlarda satılmasının zorunlu hale geldiğini duyururken, denetimlerde salgından korunma tedbirlerine uymayan işletmelere cezai işlemlerin uygulanacağını açıkladı.
ÖZEL EKİP KURULDU
Koronavirüs ile mücadele kapsamında belediye olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çalışmalarının hassasiyet ve kararlılıkla süreceğini ifade etti. Başkan Zeybek, “Zabıta ekiplerimizle özel bir ekip kurarak koranavirüsüne karşı her türlü tedbirlerimizi alıyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti