Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Koşabiliyorken Koş’ projesinin ilk toplantısı yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
http://m.kocatepegazetesi.com/

Ülke genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca uygulamaya geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında dün de Afyonkarahisar’da yapılacak proje kapsamında toplantı yapıldı. As Otel’de yapılan toplantıda proje hakkında bilgiler verilirken, proje destekçileri de görüşlerini dile getirdi

Ülke genelinde spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Afyonkarahisar’daki uzman antrenörler tarafından 7’den 70’e herkese spor eğitimi verilecek. Vatandaşların sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla proje Afyonkarahisar’da da 25 Nisan’da resmen başlayacak 3 aşamalı yapılacak çalışmalarda, okulların bahçeleri ve çeşitli alanlarda halk uzman antrenörler ve sağlıkçılar nezaretinde spor yaptırılacak. Koşabiliyorken Koş isimli projenin ilk etabı 30 Haziran 2012 tarihinde sona erecek. Temmuz – Eylül 2012 tarihlerinde de ikinci etap ve Ekim – Aralık 2012 tarihlerinde üçüncü etap çalışmalarıyla proje tamamlanacak. Çalışmaların her yaş grubuna açık ve ücretsiz olduğu bildirildi. Kayıtlar Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak.
Proje toplantısı yapıldı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş başkanlığında, dün de projenin toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, BESYO Bölüm Başkanı ve Herkes İçin Spor Afyon İl Temsilcisi Yard. Doç. Dr. Yücel Ocak, TSYD Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Proje sponsoru Fuar Hastanesi ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsilen yetkililer katıldı. Ayrıca toplantıda, projede halka gerekli eğitimi verecek antrenörler de hazır bulundu. Proje hakkında açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, “Yapılan bu ilk toplantıda genel müdürlüğümüzün amaçları ve belirttiği esaslar çerçevesinde projenin ilimize uyarlanması ve yürütülmesi amacı ile hareket stratejisi belirlenerek projenin ana hatları oluşturuldu. Bu bağlamda spor yaptırılacak alanlar ve spor yaptıracak antrenörler belirlendi. Projenin ortakları başta Gençlik Ghizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü ve sponsorluğuyla projeye destek olan Fuar Hastanesi ve Afyonkarahisar basınıdır. Bu bir işbirliğidir. İşbirliği ile bu proje amacına ulaşacaktır. Bu çok önemli bir proje olup hem spor hem de bir sağlık projesidir. Bütün halkımızı spor yapması için bu projeye davet ediyoruz. İl Müdürlüğümüz olarak her türlü tedbiri alıp halkımızın hizmetinde olacağız” dedi. Diğer katılımcılar da projeye destek olma sözünü verip, organizasyonda yer alacaklarının altını çizdiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti