Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

“Afyon’da trafik çekilmez halde” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’da trafik çekilmez halde”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığının düzenlediği haftalık basın toplantısı İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gün katılımıyla gerçekleşti.
KOCACAN SAÇKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın vefat eden teyzesi için kendisine başsağlığı diledi. Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Gökhan Saçkan’a şehit aileleri için reçeteye yazdığı talimattan dolayı teşekkür teşekkür eden Başkan Kocacan, “Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Gökhan Saçkan, şehit yakınlarının acılarının bir nebze olsun dindirilmesi amaçlı hastanedeki hizmetleri en iyi şekilde alabilmeleri adına bizleri de duygulandıran bir temsili reçeteyetalimat yazmıştır. Kendisi örnek bir davranış sergilemiştir. Bu davranışından dolayı partim ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
“OKULLAR AÇILDIĞINDA TRAFİK SORUNU ÇEKİLMEZ HALE GELECEKTİR”
Şehir merkezindeki trafik sorununa dikkat çeken Başkan Kocacan okulların açılmasıyla beraber trafik sorunun daha da artacağını belirtti. Yetkililere seslenen Başkan Kocacan, “İlimizde battı çıktıların yapılmasına rağmen şehir merkezinin trafiği hala çözüme kavuşturulamadı. Yakın bir zamanda okullar açıldığında bu sıkıntılı trafiğe bir de servis araçları eklendiğinde trafik sorunu daha da çekilmez hale gelecektir. Şehir merkezinde yaşanan trafik sorunu insanlarımızı da sıkıntıya sokmaktadır. Biran önce Afyonkarahisar Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ile istişare ederek trafik sorununu çözümü için bir çalışma başlatmalıdır. Bu konuda yan yollar, ek yollar açılmalıdır. Bazı sokaklar tek yöne düşürülmelidir. Park yasağı olan yerlerde araçların park edilmemesi gerekir. Trafik rahatlatılmalıdır.” ifadesine yer verdi.
“ATATÜRK İLKOKULUNUN
İNŞAATI NEDEN BİTİRİLMEDİ?”
Atatürk İlkokulu’nun inşaatının neden bitirilmediğini yetkililere soran Başkan Kocacan, “Eğitim sisteminde her gelenin yaptığı değişiklikten dolayı bazı sıkıntılar yaşandı.İlimiz eğitim sıralamasında neredeyse son sıralardadır. Yakın bir zamanda okullar açılacak. Yeşilyol Caddesi’nde bulunan Atatürk İlkokulu’nun hala inşaatı bitmemiştir. İhalesi yapılmış,inşaatına yalandan başlanmış,meczup bir durumda hala orada duruyor. Neden hala tamamlanmamaktadır. Para yoksa çıkıp açıklasınlar. Ya da yapıcı firma battıysa yeniden ihale edilerek bir an evvel eğitim ve öğretime kazandırılmasını talep ediyoruz. Milli Eğitim Müdürü’nden bu konulara hassas davranması gerektiğini rica ediyorum.” diye konuştu.
“TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ
KONUSU VE SORUNU GÖÇ”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından hazırlatılan “Sınırı Aşan Göçler Komisyonu Raporu” adlı kitap hakkında bilgilerde veren Başkan Kocacan, bu raporda göçmenler sorunun ele alındığını ifade etti. Kitabın içeriği hakkında bilgiler veren Kocacan, “Günümüz şartlarında insanların bir veya birden fazla nedenden dolayı sınırları aşan göç hareketlilikleri her ülke ve toplumu derinden etkilemektedir. İnsanların yurtlarını ve yuvalarını terk edip başka ülkelere gitmeleri, siyaseten ekonomiye, yerel dinamiklerden küresel ilişki ağlarına kadar pek çok alanı doğrudan etkilemektedir. Türkiye göç güzergahında olan bir ülkedir. Türkiye’nin en önemli konu ve sorun başlıklarından birisi de kitlesel göç ve sığınmacı yığılmasıdır. Önümüzdeki yıllarda bu sürecin karmaşıklaşarak devam etmesi mümkün ve muhtemeldir.” şeklinde konuştu.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER