Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İsmail Özdilek

AFYONKARAHİSAR VE DEPREM – 3

SONUÇ:
Dünya var oldukça depremler de devam edecektir. İlim ve Fennin ışığı altında gerekli tedbirleri alan ülkelerde, can ve mal kaybına uğramayacaklardır.
Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız, yurt içi ve yurt dışı yerbilimcileri olan jeolog ve jeofiziklerin nezaretinde Afyonumuzun fay hatlarının durumunu ivedilikle araştırarak bizleri aydınlatınız.
Dönemin Afyon Belediye Başkanı rahmetli Mehmet Hancıoğlu, depreme karşı bizleri korumak için Çapakçı Çayırını iki katlı bina projesi üzerinden imara açtı ve bende bir parsel yer almıştım.
Benim Afyonlu güzel hemşerilerim, 1999 Adapazarı depreminde Lojistik Destek Koordinasyon Merkezi, İl Koordinasyon Merkezi ve 78 adet çadır kentin yönetimi ve DEPREM kitabımdan sizlere çalışmalarımın bir bölümünü aktardım.
Sizlerde çalışmalarımın bir bölümünü okudunuz.
Dönemin Afyon Valisi Gökmen Çiçek, DEPREM kitabıma sahip çıksa idi, zaman kazanacak ve sizlerin can ve mal güvenliği ile ilgili gerekli tedbirlerde alınacaktı.
Ayrıca, zemini sert olan Afyonkarahisar – 2050 adlı proje önerimde belirttiğim Sandıklı istikametine yerleşim yerlerini seçiniz.
Üç sene önce, Ulaştırma Bakanlığı ve Afyon Valiliğine bölgenin ulaşım ve ekonomik değerini güçlendirmek için, Afyonkarahisar- Akharım- Sandıklı- Dinar hattında var olan demiryolunu da kullanarak banliyö tren seferlerini başlatılması için dilekçe verdim. Üç senedir de cevap bekliyoruz.
Bizler, insanlarımızı eğiterek cehaleti yenelim ve okuma yazma bilmeyenlere de sorumluluk vermeyelim.
DEPREM çalışmalarımı, çok güzel bir şekilde ve toplumsal sorumluluk bilincinde olarak sizlere yansıtan Kocatepe Gazetemiz ve çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER