Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hayrettin ÖZKILINÇ

BU SEÇİM BAŞKA SEÇİM

Allah’a çok şükür ki demokrasinin gereği olan seçim hazırlıkları etap, etap yapılıyor. Bakınız onca aday adayları içerisinden adaylar da belirlendi. Hayırlısı olsun. Demokratik bir ortamda, hiçbir şüpheye muhal bırakmadan bu iş böylece devam ederek 24 Haziran seçimlerine ulaşacağız; ancak bu süre zarfında dış güçler bizlerin beraberliğimizi, huzurumuzu, ekonomimizi bozmak için var güçleri ile çalışacaklardır. Tek gayeleri bizim ve İslâm devletlerinin lideri vasfını kazanan şahsı ve Türkiye Cumhuriyetini seçimlere kadar zor duruma sokarak ve hali hazır hükümeti gözden düşürüp seçimi kazanmasına mani olmak ve gelecek zayıf hükümetleri de kendi güdümlerine sokabilmektir.
Bu son dolar yükselmeleri, Erdoğan’a suikast düzenleme yaygaraları, yani aklınıza gelen her türlü melânetlerin, yalan, dolan haberlerin altında hep bu düşünce yatmaktadır.
Gerçekten bu seçimler biz Türkler için yeni bir Ergenekon’dan geçiş ve tam bağımsız bir ülke olmamızı sağlayacaktır.
Bu 24 Haziran seçimleri ile çok zor bir tünelden geçeceğiz. Emperyaller moralimizi bozmaya çalışacaktır. Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Biz bu tüneli başarı ile geçince tüm emperyallerin nefesleri kesilecek, tüm batı ve Siyonizm gelip kuzu, kuzu karşımızda eğilecektir. Hiçbir kimseye güvenmeden yüce Allah’a ve kendimize güveneceğiz ve başaracağız.
Gücümüz, istikbalimiz, haysiyet ve şerefimizi yumak yaparak çıkarabildiğimiz en yüksek tepeye çıkardık. Bu seçimle eğer yumağı tepenin diğer tarafına aşıramazsak UNUTMAYALIM!… hepimiz yumağın altında kalırız. Eziliriz, mahvoluruz. Bilelim ki Kudüs’ten sonraki hedefleri Ezan’ın en gür okunduğu yer olan İstanbul’dur. Tünelin sonuna çok az kaldı. Sakın ki, sakın birbirimizin elini bırakmadan yürüyelim. Evet. Bu partiler arası hesaplaşmadan çok daha ötede bir Vatan müdafaasıdır. Din, haysiyet ve şeref müdaafasıdır. Oyunları bozalım. Saygılarımla.
23-05-2018

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti