Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

ENDİŞE VAR

Değerli dostlar; Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar dünya görüşü, partili, yaş, cinsiyet gözetmeksizin çok insanımızı endişelendirmektedir.
Altı ay önce tek başına iktidara gelmiş hükümetin başı ile devletin başı arasındaki sıkıntılar aşikâr duruma gelmiş, milletin oyları ile gelen başbakanın görevi sona erdirilmekte ve bu durum ülkemizin dinamiklerini bozmaktadır.
İnsanlarımızın kafası karışıktır. Siyasette düşük profil arayışı aynı zamanda siyasetin ne hale geldiğini de acı bir şekilde göstermektedir. Düşük profilden yüksek siyaset çıkar mı acaba? Hükümetin başına yine zembille birisi indirilecektir.
Aslında bütün bunların sebebi, bilindiği gibi vatandaşın pek de derdi olmadığı, ancak Cumhurbaşkanımızın öncelikli problem olarak gördüğü başkanlık sistemidir.
Endişeliyiz. Çünkü ülkemizde yaşanan ve çözülmesi gereken her problem hepimizi ilgilendirmektedir.
Endişeliyiz. Çünkü her gün 3-5 şehit verdiğimiz önlenemeyen terör yürekleri yakmaya devam ediyor.
Endişeliyiz. Çünkü ekonomideki gidişat endişe verici boyutlara ulaşmaktadır. Esnafın, iş adamının, çiftçinin, işçinin, memurun ekonomik istikrarsızlıktan etkilenmesi kaçınılmazdır. Siyasi istikrarsızlığın ekonomik istikrarsızlığı körükleyeceği endişesi vardır.
Endişeliyiz. Çünkü sosyal, ekonomik ve siyasi hemen her alanda yozlaşma ve ayak oyunları toplum huzurumuzu berbat etmektedir. Kimsenin kimseye güveninin kalmadığı bir toplumda ne kadar huzur olabileceği konusu sizlerin takdiridir.
Aziz okuyucum; Bunların hepsi bizim yaramız. Hepimiz sorumluyuz. Millet olarak ta çözmek zorundayız. Siyasi sıkıntılar ve belirsizlikler düşmanlarımıza fırsat verebilir. Memleket hayrına durduğumuz ve tercih ettiğimiz yeri iyi belirlemeliyiz. Yöneticilerimiz de duygusal davranmasınlar. En kısa zamanda ülkemizdeki belirsizlikleri gidermek zorundadırlar. Beklentimiz budur.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti