Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Murat Arısoy

Genel Merkezler’in tek adayı – Kocatepe Gazetesi

Murat Arısoy 14 Kasım 2013 Perşembe 02:00:00
  Yerel seçimlerde suskun durmak istiyordum. Gönlümden milletvekilliği geçiyor zira. Ama inanır mısınız, sokakta gören yolumu çeviriyor. “Yahu sen neden aday değilsin” diye soran da var, “İlle de sen, sen olmazsan oy vermem” diyen de. Eh, halkımızın bu kadar teveccühünü almışken, karşı gelmek ne haddimize. Zaten mühim olan, esas olan, halkımızın bizi istemesi. Halkımız isterse, Mars’ta bile Belediye Başkanı olurum.
Teveccühe ivme kazandırmak amacıyla hemen kulaktan kulağa propagandaya başlamam lazım. Yakın çevremden rica etsem kahvehane ve berberlere gidip beni överler mi acaba?
Broşür falan da masraflı iş, Mümkün mertebe az para harcayarak seçim sürecini atlatmamız gerek. Etimiz ne, budumuz ne. Berberlerle konuşsam, özel halk otobüsü ve minibüslere ilan versem, tüm gazeteleri kapı kapı dolaşsam, bir nebze olsun yerimi sağlamlaştırırım. Hele bir de muhtarları ziyaret ettim mi, benden başkası seçilemez kesin. Gerçi muhtarlarımız sağolsunlar, hepimizle “Hey ya” ediyorlar, ama olsun.
Halkımız beni isterse, elbette milli iradenin sandığa yansıması için elimizden geleni yaparız.
Tabii yerel seçimde kişi önemli, bununla birlikte partilerle de temasım olmalı diye düşünüyorum.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la başlarım. Mutlaka “Muratçığım, Afyon sensiz olmaz” diyecektir. Sayın Başbakan’ın beni seçerek doğru bir karar vereceğini düşünüyorum. Orman ve Su İşleri Bakanımız’dan da referans istedim mi, yerim garanti.
Ama ya beni belediye başkanlığına aday göstermezlerse?
Canım, iyi bir siyasetçinin, mutlaka A,B,C,Ç,D,E,F… planları vardır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla da görüşsem elbette “Çare Arısoy” sloganını atacaktır. Benden daha iyi belediye başkanı olur mu hiç?
Lakin siyaset bu. Sayın Devlet Bahçeli ile de görüşmek gerekir. Sayın Bahçeli’nin elini öpmem, fakat bir başvuralım bakalım.
Bu 3 görüşmeden sonra yakın çevreme , “Başbakan benim ismimi Grup Toplantısı’nda açıklayacak”, “CHP Genel Merkezi’nde Arısoy sesleri yankılandı”, “Bahçeli ‘Muratsız olmaz’ dedi” gibi propaganda cümlelerini söyleyiveririm. Görüşme olsa da olmasa da, olumlu geçse de, olumsuz geçse de… Propaganda progadandadır değerli hemşehrilerim.
Bakın, havaya bile girdim. Allah’tan, şimdiye kadar “İdeallerimi şu parti gerçekleştiriyor” demedim… Dolayısıyla, her partiye göz kırpabilirim.
Eğer yukarıda sayılan partilerden bir netice alamazsam, Demokrat Parti var. Genel Başkanı Gültekin Uysal, hemşehrimiz. Afyonkarahisar’da Afyonkarahisar için çalışacak bir adaya “Hayır” demezler sanırım. Hem diğer partilerle de sadece çay içmiştik canım, siz ne anladınız?
Hadi yolum açık olsun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER