Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

KİM, NEYE HİZMET EDİYOR? – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 7 Ekim 2013 Pazartesi 03:00:00
  Terör örgütü amaçları uğruna silahları ile birlikte pusuya yatmış ve masa başında amaçlarının birçoğuna ulaşmakta iken, onların her dediğine boyun eğmek ve bunu da “sorunları konuşarak çözmek istiyoruz.” diyerek bu günlere gelmemiz anlamlı değildir. Bunların hepsi bilerek ya da bilmeyerek terör örgütünün güçlü olduğunu itiraf etmektir. “Otuz yıldır terörü askeri yöntemlerle bitiremedik” demek ise terörle mücadele edenlere haksızlık etmektir. Terör örgütü ve onun medyadaki uzantıları da bu durumu “devletin PKK’yı, PKK’nın da devleti yenemediğinin fark etmesi” anlamına geldiğini söylemektedirler. Bunların hepsi PKK’nın önünü açmak için yapılan oyunlardır. Birileri devletle PKK’yı aynı şeride sokmaya çalışmıştır.
“Analar ağlamasın, açılım yapmaya mecburuz, başka çözüm yolu yok.” diyerek başlatılan ”demokratik açılım”ın terör örgütünün pazarlık payını yükselttiği de gün gibi ortadadır.
Ne acıdır ki bu sözleri söyleyenler ya da açılımı yapanlar, devletin tepesindeki yöneticiler ve onların ağzıyla konuşanlardır. Yıllardır 36 etnik kökeni ağızlarına sakız etmiş olanlar nereye varmaya çalışıyorlar acaba? Sizce bu dışarıdan icazetliler kime ve neye hizmet etmek istiyorlar? Devleti yönetenlerin ayrıştırmayı teşvik edecek şekilde konuşmaları sizce normal bir şey midir? Hangi baba çocukları arasında ayrışmayı körükler?
İşin daha da vahimi kendi ordusu ile mücadeleyi, terörle mücadele olarak görenler var. Şehit anasının gözyaşı ile terörist anasının gözyaşını aynı tutan zihniyette aynı zihniyet.
Bugün Türkiye’de, bir tarafta her gün kafası karıştırılan ve kışlasından çıkmasının istenmediği Orta doğunun ve dünyanın en düzenli ve en inançlı ordusu, diğer tarafta amacının çığırtkanlığını yapan ve hedefine kilitlenmiş, küresel güçlerin de durma yürü dediği bir terör örgütü ve yandaşları var.
Bir yanda oy derdine en ufak bir riski dahi üstlenmekten çekinen ve yuvarlak ve süslü sözler söyleyen idareciler, diğer yanda her şeyi göze almış kanlı bir örgüt var.
Bir yanda hem kendi anasını, hem de başkasının anasını ağlatmayı zafer olarak gören bir örgüt, diğer yanda teröristin anasını bile incitmek istemeyen bir yönetici zihniyeti.
Bu millet, belki de hiç bu kadar kıskaca alınmamıştı.
Benim Aziz milletimin güzel vatandaşı; sen “memlekette iyi şeyler olacak” diye vurdumduymazlığa devam edebilirsin. Sonucuna hep beraber katlanacağız. Hepimiz vebaldeyiz. Ömründen gitti 11 yıl daha. Kaç 11 yılın kaldı bilmiyorsun? Ya senin çocuklarının durumu? Birilerinin nereye ve kime hizmet ettiği belli de, sen nereye? Şu dizilerle meşgul olmayı bırak ta biraz araştır. Dünyada neler olup bitiyor kafanı kaldır da bir bak bakalım. Yaşadığın ülken üzerinde ne oyunlar oynanıyor? Bu oyunlar ancak senin uykudan uyanmanla bozulabilir. Unutma! Ülke senin, karar senin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER