Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

OYUNA GELMEYİZ – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 4 Ocak 2017 Çarşamba 13:16:12
 

Son aylarda ülkemizdeki terör olayları sabrımızın son noktasına getirmiştir. Yılın ilk saatlerinde yaşadığımız hain olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.
 Her türlü zorluğa rağmen bu millet, azizdir, neciptir, yiğittir, yücedir. Kendi üzerinde oynanan oyunlara gelmez. Bu oyunları sabırla bozar. Buna da gücü yeter.
Ne sosyal medyada, ne iş hayatımızda, ne de sokakta kutuplaşmaya asla izin vermeyelim. Düşmanlarımızın başaramadığı ayrışmayı kendi kendimize yapmayalım.
Bursa’da cami önünde yapılan terör saldırısı ile, İstanbul’da Beşiktaş stadında yapılan terör saldırısı ve İstanbul eğlence merkezinde yapılan terör saldırısının hedefinde ne camide ibadet edenler, ne spor severler, ne de yılbaşı kutlayan vatandaşlarımız vardı. Hedefte sadece ülkemizin birlik ve beraberliği vardı. Bizi Ortadoğu’da diğer karıştırdıkları ülkelere benzetmek istiyorlar.
Hiçbir terör saldırısı , hiçbir şartta hoş görülemez. Terör örgütleri ve mücadele ettiğimiz tüm unsurlar şunu bilmelidir ki; Terörle mücadelemiz asla bitmeyecektir. Bize diz çöktürmek isteyenlerin hevesleri kursağında kalacaktır. Çünkü terörün en büyük panzehiri KUTUPLAŞMAMAK, AYRIŞMAMAK ve BİRLİK OLMAKTIR.
Büyük millet inşallah terörü sıradanlaştırmayacak, kabullenmeyecek ve mücadeleye tavizsiz devam edecektir. Yeter ki idarecilerimiz geçmişte yaptıkları hataları yapıp tavizkar olmasınlar. Milletimizin beklentisi terörün bitirilmesidir.
Kısacası bu millet bu oyuna gelmeyecektir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti