Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

SEÇİM GÖZÜKTÜ MÜ? – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 9 Ocak 2018 Salı 13:14:52
 

Hükümet’in seçim vaadini yerine getirmek üzere “taşeron işçilere kadro” politikası hayata geçti. Türkiye genelinde milyonları ilgilendiren karar Afyonkarahisar’da bu müjdeli haberi bekleyen binlerce kişiyi de sevince boğdu. Afyonkarahisar’da yaklaşık 9 bin taşeron işçisi devlet kadrosuna geçmenin sevincini ve telaşesini yaşıyor. Hayırlı, uğurlu olsun.
Taşeron yasasının çıkması kamuoyunda “seçimin işaret fişeği” olarak yorumlandı. Hükümet seçime giden yolun taşlarını döşüyor genel kanıya göre. Bu kanının üzerine bir de şehrimizde AK Parti teşkilatlarında gözlemlenen olağanüstü çalışma gayreti eklenince ister istemez “Herhalde doğru” deniliyor. AK Parti’de teşkilat içi toplantılar hiç hızını kesmese de son 6 aylık dönemde daha bir yoğunluk kazandı. Mahalle ve köy çalışmaları ona keza… Üstüne üstlük her fırsatta esnaf ve seçmen ziyaretleri de gerçekleştirilmeye başlandı.
Ziyaretlerde dağıtılan “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” ibareli kahve ve lokum kutularından oluşan hediye paketleri de göz önünde bulundurulunca, “Ya Afyonkarahisar il teşkilatı diğer teşkilatlardan önde ve farklı çalışıyor… Ya da seçim ufukta gözüktü” yorumlarının altı besleniyor.
Zaman her şeyin ilacı, görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler…
(Biz bu satırları yazdık, bitirdik, o sırada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli televizyonda canlı yayındaydı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Bahçeli, “İran karışık, Suriye karışık, her yanımız tehdit dolu. Erken seçime ne gerek var” dedi. Bu cümle erken seçim ibresini etkileyecektir. Erken seçim beklentisinde olanların Bahçeli’nin sözleri sonrasında biraz daha beklemesi gerekecek sanki. Bu notu da buraya eklemiş olalım.)

 

ZEHİR TACİRLERİNE “AMAN” YOK

 

Hem Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, hem de Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ile mücadelede etkin ve süper bir mücadele sürdürüyorlar. Afyonkarahisar genelinde zehir tacirlerine göz açtırılmıyor. Bununla ilgili haberleri hemen hemen her gün gazetelerimizin sayfalarında okuyorsunuz.
Emeği geçen tüm polis ve jandarmalarımıza teşekkür ediyoruz hemşehrilerimiz adına. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Uyuşturucu tacirinin gerekirse bacağını kırın, sorumluluk benim” diyecek kadar yetki verdiği böylesi bir ortamda Afyonkarahisar genelinde bu çalışmaların artarak sürmesini diliyoruz. Hemşehrilerimizden de duydukları, gördükleri, şüphelendikleri bilgileri polis ya da jandarmaya ihbar etkeleri konusunda hassasiyet bekliyoruz. Gençliğe, topluma zehir saçan bu güruhun kökünü kazımak sizlerin, dualarımızla destek olmak da bizlerin görevi. Allah yar ve yardımcınız olsun…

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER