Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hayriye Caner

TEŞEKKÜRLER

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz yaklaşık 3 yıllık görev süresinin ardından Afyon-karahisar’dan ayrıldı. Vali Mustafa Tutulmaz artık Zonguldak Valiliği görevini sürdürecek.
Biz Afyonkarahisar gündemini yakından takip etmeye çalışan, bu şehri seven insanlar olarak sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. İlimize geldiği günden itibaren gerçekten bu toprakların bir evladı gibi görev yapmaya çalışan, devletin ciddiyeti ve ağırlığıyla birlikte şefkat elini de tam anlamıyla göstermeye çalışan Sayın Valimizin çalışmalarını takdir ediyoruz. Özellikle şehrimizin tanıtıman yönelik çabaları ile yeni bir vizyon geliştirdi kendileri.
Okul kantini ihalesinden dolayı tehdit alan bir okul müdürüne yakın korum atahsis ettirerek Devlet’in memurunun yanında olduğunu gösteren, yolda gördüğü vatandaşa “Maske-lerinizi takmazsanız ceza yazarlar” uyarısında bulunmasına rağmen kendisini tanımayan vatandaşlarla hoş sohbette bulunan bir yöneticiydi kendisi
Şimdi koronavirüs illetinden en çok etkilenen illerden birisi olan Zonguldak’ta görev yapacak. Söylenene göre ilimizdeki korona tedbirleri ve hastalıkla mücadeledeki başarısı Zonguldak’a atanmasındaki öncelikle etkinmiş.
Mustafa Tutulmaz Valimiz Zonguldak’toh sonra mutlaka büyük bir kentte görev alacaktır. Ananıyoruz. Başarılar diliyor, yaptıkları için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER