Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

YÜREKLER YANIYOR – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 23 Mart 2016 Çarşamba 13:23:37
 

Malum olduğu üzere, son aylarda terör belası siyasi görüşü farklı da olsa azıcık vicdanı olan herkesin yüreğini yakmaktadır.
Dünyanın her tarafında terörün dini, imanı ve acıması yoktur. Ülkemizdeki terörün amacı topraklarımızı bölmektir. Dış düşmanlarla içerideki hainlerin ortaklığı ile hem Ortadoğu’yu, hem de ülkemizi kan gölüne çevirmek istemektedirler.
Aslında bu bir paylaşım savaşıdır. Osmanlı’ya da aynı oyunlar oynanmıştır. Türk milletine olan husumet hiç bitmemiştir. Yine İslam düşmanlığı ile Müslüman ülkeleri de birbirine kırdırmışlardır. Oysa Yüce dinimize göre, insan öldürmenin cezası çok ağırdır ve doğrudan cehennemliktir.  Yani hem ecnebilerin oyuncağı olup, onların istediğini yapacaksınız, hem de din adına sayısız dindaşınızı katledeceksiniz. Yabancının ağzıyla kendi soyunuzu yok edeceksiniz.  Bu durum ancak yüce Türk milletine tarihten gelen düşmanlıkla açıklanabilir.
Bir diğer amaçları Türkiye’yi Ortadoğu’nun dışına itmek ve etkisiz hale getirmektir. Bunun önemli bir sebebi de ekonomiktir. Petrol ve enerji kaynaklarına sahip olarak kasaları doldurmaktır.
Kırsalda başarılı olamayan terör şehirlere inmiştir. Aslında istedikleri de buydu. Verilen tavizler ve gevşek dış politika ile de buna zemin hazırlanmıştır. Özellikle Büyük Ortadoğu Projesi bölgemize zehir kusmuştur. Biz de nasibimizi acı bir şekilde almaktayız. Oynanan büyük bir kumarın parçası oluyoruz.
Değerli okuyucum; her türlü zor şartlara rağmen biz TÜRK milletiyiz. Yedi düvele meydan okumuş ecdadın evlatları olarak korkmayacağız. Yılmayacağız. Eve hapsolmayacağız.  Millet düşmanlarını güldürmeyeceğiz. Normal hayatımıza dönmeliyiz. Ama bu tehlike karşısında uyanık olmalıyız. Terörü de sıradanlaştıramayız.
İnsani ve ahlaki hiçbir düşünce ile bağdaşmayan bu alçakça saldırıları nefretle kınıyor, tertipleyen ve destekleyenleri lanetliyoruz.
Bu vesile ile Türk soyunun diriliş günü olan Nevruz bayramımızı kutluyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER