Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köy Hizmetleri puan saçmaya devam ediyor: 2-4

Köy Hizmetleri puan saçmaya devam ediyor: 2-4
Köy Hizmetleri puan saçmaya devam ediyor: 2-4

Süper Lig’de dün oynanan Köy Hizmetlerispor-Taşoluk Belediyespor müsabakasında üç puanla sevinen taraf Taşoluk Belediyespor oldu. Rakibini 4-2 ile geçen Taşoluk Belediyespor ligdeki ilk üç puanını almayı başardı

Süper Amatör Küme’de haftalar ilerledikçe heyecanda aynı oranda artıyor. Haftanın en ilginç maçlarından birisi dün Merkez 1 Nolu Saha’da Taşoluk Belediyespor ile Köy Hizmetlerispor arasında oynandı. Müsabaka öncesinde maçın favorisi Köy Hizmetlerispor’du ancakTaşoluk Belediyespor maçtan üç puanla ayrılmayı bildi. Maça fırtına gibi başlayan Taşoluk Belediyespor, rakibini 4-2 ile geçerek sergilediği futbolla gelecek haftalar içinde taraftarlarına umut verdi. Maça Taşoluk Belediyespor iyi başladı. Henüz ikinci dakikada Muhittin’in golüyle 1-0 öne geçen ekip, gol için Köy Hizmetlerispor kalesine yüklenmeye başladı. Köy Hizmetlerispor 14’üncü dakikada Mehmet’le eşitliği sağladı. 1-1 20’nci dakikada Muhittin bir kez daha Taşoluk Belediyespor’un golüne imzasını attı. 2-1. Bu golden 10 dakika sonra Muhittin kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve maçta Taşoluk Belediyespor’u 3-1’lik üstünlüğe taşıdı. Maçta ilk yarının bitimine 5 dakika kala Köy Hizmetlerispor’un genç golcüsü Mehmet bir kez daha sahneye çıktı ve takımını ikinci sayısını kaydetti. İlk yarıdaki gol perdesini ise Taşoluk Belediyespor’un tecrübeli forveti Emre kapattı. Maçın ilk devresi Taşoluk Beledieyspor’un 4-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda Köy Hizmetleri gol aradı
Müsabakanın ikinci yarısında Köy Hizmetlerispor, en azından beraberlik için Taşoluk Belediyespor kalesine gol için yüklendi. Mehmet, Hidayet gibi golcü isimlerle gole çok yaklaşmasına rağmen fileleri havalandıramayan Kanaryalar sahadan yenilgiyle ayrıldılar.