Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koyuncu, İGM’nin teknik desteğine teşekkür etti

Koyuncu, İGM’nin teknik desteğine teşekkür etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İGM’den Konya Caddesi’nde ki çalışmalara teknik destek sağlayan İl Özel İdaresinin karar organı İl Genel Meclisine teşekkür etti.

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, İl Özel İdaresi elemanları ve teknik desteği ile Emirdağ Belediyesi’nin bütçesiyle yapımı devam eden Konya Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İGM heyetine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
YOL GENİŞ KAPSAMLI PROJE YOLU
İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, İl idarenin Yol Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç, İl Özel İdaresinin katkılarıyla Emirdağ Belediyesi’nin bütçesiyle yapımı devam eden Konya Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını değerlendirdi. Heyete, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Necati Şevik, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve belediye personelleri eşlik etti. İnceleme sırasında dua edilip, kurban kesildi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, katkılarından dolayı Burhanettin Çoban’a, Murat Toy’a, Faik Karakoç’a teşekkür etti. Koyuncu, “Afyonkarahisar İl Özel İdaremizin katkılarıyla sağ olsunlar maliyeti karşılığında bu sıcak asfaltı Emirdağ’ımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Sadece sıcak asfalt değil, içinde bisiklet yolları olan, kaldırımların tamamen değişmiş olduğu, ışıklandırma ve aydınlatmanın olduğu bir proje yoludur. İnşallah bu yollardan ilçemize görev süremiz boyunca birkaç defa daha kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.
MALİYETİ EMİRDAĞ BELEDİYESİ KARŞILIYOR
İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyelerle yapılan ortak protokol çerçevesinde maliyeti belediye ait olmak şartıyla teknik destek ve eleman desteği sağlayarak asfalt yapımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Çoban, “İl Özel İdaremiz, bu sene bir ilki başlattı ve Belediyelerle ortak protokol çerçevesinde maliyet fiyatlarıyla Belediyelere sıcak asfalt yapıyor. Bunu bu sene Çay ilçemizde başlamıştık, Çay Belediyesi’nde hemen arkasından Pazarağaç Belediyesi’nde yapmıştık. Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu zaten geçen yıldan beri yol üzerinde çok duruyordu. Bu yolla ilgili sadece asfalt değil, birçok projesi olduğunu çok iyi biliyoruz. Işıklandırmalar, bisiklet yolları, yeşillendirmeler gibi. Biz de burada Belediyemizle yaptığımız protokolle bu yolun yapımına İl Özel İdaresi asfalt birimimiz başladı. Belediye Başkanımız tabi maliyet fiyatlarıyla bunun bedelini ödüyor. Bunun özellikle bilinmesi gerekir. Özel idare burada sadece teknik destek ve eleman desteği sağlıyor. Tüm giderleri Belediyemiz ödüyor. Bu çalışmalarımız inşallah diğer belediyelerimizle de devam edecek. Tabi şehrin bazı prestij caddeleri vardır. Bu caddeye ne kadar güzellik katılırsa o şehrin o ilçenin görünümü değişir, cazibesi artar. Bence de Serkan Başkan bu yolu tercih etmekle çok isabetli bir karar verdi. İnşallah bu yol Emirdağ’ımıza daha bir güzellik katacak. Gurbetçilerimiz de geldiği zaman bir sürprizle karşılaşacaklar” diye konuştu.