Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kriz var diyenlere pazarın fotoğrafını göndermek gerek”

“Kriz var diyenlere pazarın fotoğrafını göndermek gerek”
“Kriz var diyenlere pazarın fotoğrafını göndermek gerek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İbrahim Yurdunuseven seçim çalışmalarına devam ediyor. Yurdunuseven, son olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Cumartesi pazarı ve AFİUM Alışveriş Merkezini ziyaret etti. Tek tek esnafları ziyaret edip, hal hatır soran Yurdunuseven vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
“İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEYECEK”
Yurdunuseven ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Seçim koordinasyon merkezimizin programı dahilinde  Cumartesi pazarının esnafını geziyoruz. Pazara şöyle baktığınız zaman inanın iğne atsanız yere düşmeyecek. İnsanlar istediklerini alıyor ve poşet poşet erzakla pazardan ayrılıyorlar. Bugün burada krizin olmadığı bir tabloyu görüyorsunuz. Sabahtan akşama kadar  krizle yatıp kalkanlara pazarın fotoğrafını çekip göndermek  gerekiyor. Çünkü vatandaşın alım gücü yerinde ve alışverişini yapabiliyor” dedi.
“KRİZ OLAN BİR
ÜLKEDE IMF OLUR,
OTOMOBİL SATIŞLARI TAVAN YAPMAZ”
“Ben bunu söylerken sadece Afyonkarahisar’ın Cumartesi pazarını baz almıyorum” diyen Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti:
“Bugün otomobil satışları son 6 yılın en yüksek seviyesinde. Konut satışlarında faiz oranlarının düşürülmesi ile birlikte ciddi bir canlılık ortaya çıktı. Çevremizde alışveriş merkezlerinde insanlar istedikleri gibi alışverişlerini yapabiliyorlar ve bugün kredi kartlarının kara listeye girme oranı son 10 yılın en düşük seviyesinde. Tatil turlarına baktığınız zaman da burada ciddi bir artış var. İnsanlar akın akın tatil beldelerine gitmenin planını yapıyorlar. Bunun gibi çok sayıda şey sayabiliriz. Peki kriz nerede diye şimdi sormak istiyorum? Spekülatörler tarafından doların suni bir artış göstermesi ile Türkiyesi’de kriz olmaz. Krizin olduğu ülkede IMF olur, krizine olduğu ülkede kepenkler kapanır, krizin olduğu ülkede kredi kartı kara listesi oranı artar, krizin olduğu ülkede otomobil satışı yapamazsınız. Krizin olduğu ülkede tatil satışı yapamazsınız. O yüzden kimse çığırtkanlık yapmasın. Allah’a şükür ekonomimiz iyi, sağlam temeller üzerinde ve güçlüyüz.”
Yurdunuseven ziyaretlerde vatandaşın ilgi ve teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.