Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 Küçükkartal, YRP’nin Ege Bölgesi Medya Sorumlusu Oldu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçükkartal, Medya ve Tanıtım Ege Bölge Sorumlusu oldu. Yeni yapılan görevlendirmeyle Ali Küçükkartal, Ege Bölgesi’ndeki sekiz ilin medya ve tanıtım faaliyetlerini yönetecek.

Yeniden Refah Partisi (YRP)

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar teşkilatında uzun yıllardır görev yapan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçükkartal, Medya ve Tanıtım Ege Bölge Sorumlusu olarak görevlendirildi. Yeni yapılan görevlendirmeyle Ali Küçükkartal medya ve tanıtım noktasında İzmir, Muğla, Denizli, Uşak, Manisa, Kütahya, Aydın ve Afyonkarahisar illerinde ki medya ve tanıtım birimlerinden sorumlu olacak.

Görevini, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci’den alan Ali Küçükkartal, Afyonkarahisar’da edindiği tecrübelerle Yeniden Refah Partisi’nin Ege Bölgesi medya ve tanıtım stratejilerini geliştirerek genel merkeze raporlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi’ne Afyonkarahisar’dan ilk kez görevlendirme yapıldığı, daha önce teşkilattan her hangi bir ismin genel merkez tarafından görevlendirilmediği biliniyordu.