Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçüksağrıcı tüm takımlara başarı diledi

Bu haberin fotoğrafı yok
Küçüksağrıcı tüm takımlara başarı diledi

2015-16 sezonuyla ilgili açıklama yapan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı tüm takımlara hem uyarıda bulundu hem de başarılar diledi

2015-16 sezonu amatör futbol sezonu bugün ve yarın yapılacak müsabakalarla başlıyor. Yeni sezon öncesinde takımlara uyarıda bulanan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, tüm takımlara başarılar diledi. 12 kategoride sürecek sezonu tanımlayan Küçüksağrıcı, “Değerli sporseverler, başarıyla tamamladığımıza inandığımız 2014-2015 amatör futbol sezonunun ardından yeni başarılara, hedeflere, güzelliklere koşacağımız 2015-2016 amatör futbol sezonu ilimizde 3 Ekim 2015 Cumartesi günü başlayacak. Bölgesel Amatör Lig (BAL), Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, 2. Amatör Lig, U-19, U-17, U-16, U-15, U-14 , U-13 U12 ve U-11 futbol müsabakaları olmak üzere toplam 12 kategoride büyük bir lisanslı sporcu kitlesi bu müsabakalarda başarıya ulaşmak üzere ter akıtacaklardır. Büyük bir gönüllüler ordusuyla yürüttüğümüz bu büyük organizasyonun, yürütülmesinde ve sonuçlandırılmasında mühim ve önemli görevler üstlenen Kurum ve Kuruluşlarımız ile bireylerin, sporumuz ve gençliğimiz için ayırdığı zamanın mutlaka güzelliklerini görmek toplumumuzu spor tesislerine çekmek en büyük hedefimiz ve mutluluğumuz olacak. Spordan, sporcularımızdan ve sporsever toplumumuzdan beklediğimiz en önemli unsur spor tesislerimizdeki başarı ve güzellikleri desteklemeleri; yazmak, görmek ve duymak istemediğimiz olumsuzluklara da asla prim vermemek olacak. Spor Kulüplerimiz ve yöneticilerinin tüm maddi, manevi olumsuzluklara rağmen müsabakalara katıldıklarını biliyorum. Federasyonumuzun Yönetim Kurulu olarak sizlere her zaman olduğu gibi karşılıksız hizmet, tüm spor kulüplerimize aynı mesafede, dürüstlük ve eşitlik ilkelerimizden taviz vermeden, tarafsız ve vicdani sorumluluğumuzu ön planda tutarak hizmet vermeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. Sporcularımızın, Spor kulüplerimizin ve değerli basın mensuplarımızın da bizlere her zaman olduğu gibi yardımcı olmalarını bekliyorum.” dedi.
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER”
Afyonkarahisar’daki amatör futbola destek veren tüm birimlere teşekkür eden Küçüksağrıcı, “Amatör futbol organizasyonlarımızı destekleyen mülki amirlerimize, Belediye Başkanımıza, Kurum ve Kuruluş yetkililerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, İl Emniyet Müdürümüz, İl Sağlık Müdürümüz ve Personeline, Futbol Taban Birliklerimizin değerli Başkanları ve Yöneticilerine, İl Tertip komitesi, İl Disiplin Kurulu , Saha Komiserleri, Hakemlerimiz ve Antrenörlerimize, Basınımızın değerli mensuplarına katkılarından dolayı teşekkür eder, 2015-2016 sezonunda da, Amatör sporumuz için aynı katkıyı yapacakları inancı ile yeni sezonun spor adına olumlu tüm değişimlerin, dostluk ve güzelliklerin yaşanarak başarılarla dolu geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılar sunarım.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti