Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kültür Merkezi, Ocak’ta teslim edilecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Kültür Merkezi, Ocak'ta teslim edilecek

Uzun zaman önce temeli atılan, bir süre atıl vaziyette kalan, daha sonra yeni bir ihaleyle yapımına hızla başlanan Uydukent’teki Kültür Merkezi, 2011’in ilk ayında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne teslim edilecek

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın Eylül ayı içinde ziyaret ettiği Uydukent’teki Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Aralık ayı sonunda bitirilmesi gereken inşaat çalışması, 1 ay gecikmeyle sonlanacak.
Bahar aylarında Merkez’e geçilmesi planlanıyor
İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali İhsan Narlı, “Müteahhidin taahhüdü ve yapılan sözleşmelere göre Aralık ayının sonuna kadar bitmesi gerekiyor. Ancak Bakanlığımızdan süre uzatımı aldı. Ocak ayının sonunda muhtemelen bize teslim edecektir. Ocak ayının sonunda teslim ettikten sonra burasının teşhir tanzimine geçeceğiz. Mobilya, dekorasyon gibi düzenlemeler yapacağız. Bunları da bir iki ay içinde tamamladıktan sonra ilkbahar aylarında inşallah oraya taşınacağız” dedi.
Devlet Tiyatroları’nı da izleyeceğiz
Kültür Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından Devlet Tiyatrosu oyunlarının da sahnelenmeye başlanacağını aktaran Narlı, “Önce salonlarımız faaliyete geçecek. Zaten yaz aylarında Devlet Tiyatrosu tatildedir. İnşallah sonbahar aylarından itibaren Devlet Tiyatrolarını ilimizde yeniden izleyeme başlayacağız. Önce turne alınır çevre illerden, daha sonra yerleşik sahneye geçilir” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti